27/05/2024 27/05/2024 Ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης, εορτάζει τα 50 χρόνια από τα εγκαίνια του Ιερού Ναού και υποδέχεται την Τιμία Κάρα του Αγίου Παντελεήμονα από την Ιερά Μονή Παναχράντου Άνδρου. Η υποδοχή θα γίνει την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 στις 7 το απόγευμα στην είσοδο της Γιάννουλης. Την Κάρα θα προσκομίσει στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης...
Ενορίες : Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης
27 Μαΐου, 2024 - 12:18
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2024 - 12:57

Εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια από τα εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης

Διαδώστε:
Εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια από τα εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης

Ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης, εορτάζει τα 50 χρόνια από τα εγκαίνια του Ιερού Ναού και υποδέχεται την Τιμία Κάρα του Αγίου Παντελεήμονα από την Ιερά Μονή Παναχράντου Άνδρου.

Η υποδοχή θα γίνει την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 στις 7 το απόγευμα στην είσοδο της Γιάννουλης. Την Κάρα θα προσκομίσει στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.Ιερώνυμο, ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής γέροντας Ευδοκιμος και με πομπή θα κατευθυνθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου όπου θα τελεστεί δέηση και Αρχιερατικός Εσπερινός. Η Κάρα του Αγίου Παντελεήμονα θα παραμείνει στον Ναό του Αγίου Γεωργίου μέχρι την Τρίτη 11 Ιουνίου.

Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων, το Σαββάτο 8 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα θα τελεστεί ο Εσπερινός και εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Βαρλαάμ των Μετεώρων γέροντα Βενέδικτο και στις 8:30 το βράδυ θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από Μικρά Ασία, Θράκη, Πόντο, Θεσσαλία και Νησιά του Αιγαίου, στο προαύλιο του Ιερού Ναού υπό την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων.

Την Κυριακή 9 Ιουνίου, θα τελεστεί το πρωί, ο Όρθρος και η Πανηγυρική Επετειακή Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ.Ιερωνύμου και το απόγευμα στις 7 θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον Αγιορειτη Γέροντα Αντύπα, ενώ στις 9:30 το βράδυ Ιερά Κατανυκτική Αγρυπνία προς τιμή του Αγίου Παντελεήμονα του Ιαματικού.

Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου και ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης καλούν τον φιλοχριστο λαό του Θεού να προσέλθουν με ευλάβεια στην υποδοχή και στις Λατρευτικές Εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια του Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων