01/03/2019 01/03/2019 Εκδηλώσεις αφιερωμένες στον κύπριο ήρωα, υπαρχηγό της ΕΟΚΑ Γρηγόρη Αυξεντίου, συνδιοργανώνουν την Κυριακή  3 Μαρτίου ο Καθεδρικός Ιερός Ναός της Παναγίας της Φανερωμένης Χολαργού, ο Δήμος Παπάγου Χολαργού,  η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδος (ΟΚΟΕ) και η Ένωσις Κυπρίων Ελλάδος (ΕΚΕ). Στη Θ. Λειτουργία (στον Καθεδρικό Ι. Ναό Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού) θα ιερουργήσει ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου...
Ενορίες : Ιερός Ναός Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού
01 Μαρτίου, 2019 - 13:36

Εκδηλώσεις για τον κύπριο ήρωα Γρηγόρη Αυξεντίου

Διαδώστε:
Εκδηλώσεις για τον κύπριο ήρωα Γρηγόρη Αυξεντίου

Εκδηλώσεις αφιερωμένες στον κύπριο ήρωα, υπαρχηγό της ΕΟΚΑ Γρηγόρη Αυξεντίου, συνδιοργανώνουν την Κυριακή  3 Μαρτίου ο Καθεδρικός Ιερός Ναός της Παναγίας της Φανερωμένης Χολαργού, ο Δήμος Παπάγου Χολαργού,  η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδος (ΟΚΟΕ) και η Ένωσις Κυπρίων Ελλάδος (ΕΚΕ).

Στη Θ. Λειτουργία (στον Καθεδρικό Ι. Ναό Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού) θα ιερουργήσει ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος και θα τελεσθεί Μνημόσυνο.

Στις 11.30 π.μ. στο Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης» του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού (λεωφ. Περικλέους 55) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση, στην οποία ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος θα μιλήσει με θέμα: «Από τον Αυξεντίου και το όραμα της Ένωσης στον αγώνα για αποτροπή της τουρκοποίησης. Ανάγκη για πανεθνική εγρήγορση!».

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων