25/06/2019 25/06/2019  Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» Ναυπλίου- σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ναυπλιέων- διοργανώνει μία εκδήλωση για καλό σκοπό (σ.σ. θα συγκεντρωθούν τρόφιμα) τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019 και ώρα 8:30 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού, με ομιλητή τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Άρτης κ.κ. Καλλίνικο, με θέμα: « Εκκλησία και Πολιτισμός ». Συμμετέχει:...
Ενορίες : Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου
25 Ιουνίου, 2019 - 18:17

Εκδήλωση για… καλό σκοπό στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Εκδήλωση για… καλό σκοπό στο Ναύπλιο

 Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» Ναυπλίου- σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ναυπλιέων- διοργανώνει μία εκδήλωση για καλό σκοπό (σ.σ. θα συγκεντρωθούν τρόφιμα) τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019 και ώρα 8:30 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού, με ομιλητή τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Άρτης κ.κ. Καλλίνικο, με θέμα: « Εκκλησία και Πολιτισμός ».

Συμμετέχει: ¨Το εργαστήρι ελληνικού χορού¨ υπό την Δ/νση του κ. Χρήστου Λεβέντη. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, όπως προαναφέρθηκε, αλλά και είδη πρώτης ανάγκης για το συσσίτιο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων