31/05/2023 31/05/2023 Επετειακή εκδήλωση με τίτλο «ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΙΣ» αφιερωμένη στην θλιβερή επέτειο των 570 ετών από την αποφράδα ημέρα της Αλώσεως της Κωνσταντινούπολης πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Παναγίας Παραβουνιώτισσας στην Ερέτρια την Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 με την συμμετοχή των παιδιών του Κατηχητικού Γυμνασίου και Νηπιαγωγείου Ερέτριας. Πριν την έναρξη της εκδήλωσης προηγήθηκε η επιμνημόσυνος δέηση...
Ενορίες : I.N. Παναγίας Παραβουνιώτισσας Ερέτριας
31 Μαΐου, 2023 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 31/05/2023 - 17:50

Εκδήλωση για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης στην Ερέτρια

Διαδώστε:
Εκδήλωση για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης στην Ερέτρια

Επετειακή εκδήλωση με τίτλο «ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΙΣ» αφιερωμένη στην θλιβερή επέτειο των 570 ετών από την αποφράδα ημέρα της Αλώσεως της Κωνσταντινούπολης πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Παναγίας Παραβουνιώτισσας στην Ερέτρια την Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 με την συμμετοχή των παιδιών του Κατηχητικού Γυμνασίου και Νηπιαγωγείου Ερέτριας.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης προηγήθηκε η επιμνημόσυνος δέηση υπέρ αναπαύσεως του αγιωτάτου Αυτοκράτορος και Βασιλέως Κωνσταντίνου Παλαιολόγου από τον Πρωτοπρεσβύτερο Χαράλαμπο Ραμαντανάκη εφημέριο του Iερού Nαού.

Εν συνεχεία την παρουσίαση του προγράμματος με την αφήγηση των θρύλων και επίκαιρων ύμνων της όλης εκδηλώσεως παρουσίασε η πρεσβυτέρα Μαρία Σαραφόπουλου – Ραμαντανάκη.

Την επετειακή εκδήλωση τίμησαν η πρώην Δήμαρχος κ. Αμφιτρίτη Αλημπατέ οι πιστοί της ενορίας οι κατηχητές διδάσκαλοι καθητες και οι πιστοί της ενορίας.

(Φωτογραφίες: Δημήτριος Παΐσιος – Δημήτριος Πετρογιάννης)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων