07/09/2022 07/09/2022 Στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Πειραιώς (στο κέντρο της πόλεως) καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια να συνεχιστεί η λειτουργία του καθημερινού συσσιτίου των απόρων αδελφών μας. Η περίοδος που ξεκινάει προβλέπεται να έχει πάλι μεγάλες δυσκολίες. Κάνουμε έκκληση, όσοι μπορούν να συνεισφέρουν. Κύρια ανάγκη είναι η συγκέντρωση τροφίμων. Περισσότεροι από 120 άποροι αδελφοί μας εξυπηρετούνται καθημερινά, χάρη στις...
Ενορίες : Ευαγγελιστρίας Πειραιώς
07 Σεπτεμβρίου, 2022 - 12:13
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2022 - 15:43

Έκκληση για τρόφιμα στην Ευαγγελίστρια Πειραιώς

Διαδώστε:
Έκκληση για τρόφιμα στην Ευαγγελίστρια Πειραιώς

Στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Πειραιώς (στο κέντρο της πόλεως) καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια να συνεχιστεί η λειτουργία του καθημερινού συσσιτίου των απόρων αδελφών μας.

Η περίοδος που ξεκινάει προβλέπεται να έχει πάλι μεγάλες δυσκολίες.

Κάνουμε έκκληση, όσοι μπορούν να συνεισφέρουν.

Κύρια ανάγκη είναι η συγκέντρωση τροφίμων.

Περισσότεροι από 120 άποροι αδελφοί μας εξυπηρετούνται καθημερινά, χάρη στις δωρεές και την εθελοντική εργασία συνεργατών μας.

Προσπάθεια όλων μας να μην σβήσει το φως στην σκοτεινή εποχή που ζούμε.

Τρόποι δωρεάς:

• Μπορείτε να αναλάβετε ένα γεύμα «υπέρ υγείας ή υπέρ αναπαύσεως» προσφιλών σας προσώπων, φέρνοντας τα υλικά που χρειάζονται για το συσσίτιο μιας μέρας.

• Μπορείτε να προσφέρετε τα χρήματα που κοστίζει ένα γεύμα, παίρνοντας απόδειξη και εμείς θα αναλάβουμε να αγοράσουμε από αποθήκες τροφίμων ό,τι χρειάζεται για το γεύμα.

• Στο Πνευματικό μας Κέντρο, καθημερινά 8.30 π.μ. – 15.00 μ.μ.

• Στο κουτί στην είσοδο του Ιερού Ναού.

• Με κατάθεση στην Εθνική Τράπεζα:

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ

ΙΒΑΝ: GR 5901101900000019029607611.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων