23/03/2020 23/03/2020 Η επιδημία συνεχίζεται και μαζί της, οι περιορισμοί που επέφερε στην καθημερινή μας ζωή. Στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Πειραιώς καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια να συνεχιστεί η λειτουργία του καθημερινού συσσιτίου των απόρων αδελφών μας. Κύρια ανάγκη είναι η συγκέντρωση τροφίμων. «Κάνουμε έκκληση όσοι μπορούν να συνεισφέρουν με τρόφιμα στην προσπάθεια μας αυτή Τα είδη που χρειαζόμαστε...
Ενορίες : Ευαγγελίστριας Πειραιώς
23 Μαρτίου, 2020 - 17:40
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2020 - 17:11

Έκκληση για τρόφιμα στην Ευαγγελίστρια Πειραιώς

Διαδώστε:
Έκκληση για τρόφιμα στην Ευαγγελίστρια Πειραιώς

Η επιδημία συνεχίζεται και μαζί της, οι περιορισμοί που επέφερε στην καθημερινή μας ζωή.

Στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Πειραιώς καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια να συνεχιστεί η λειτουργία του καθημερινού συσσιτίου των απόρων αδελφών μας. Κύρια ανάγκη είναι η συγκέντρωση τροφίμων.

«Κάνουμε έκκληση όσοι μπορούν να συνεισφέρουν με τρόφιμα στην προσπάθεια μας αυτή Τα είδη που χρειαζόμαστε είναι» αναφέρει η ανακοίνωση, είναι:

ζυμαρικά,

ρύζι,

όσπρια,

λάδι,

ντοματοπολτό,

γάλα εβαπορέ.

«Η αγάπη και η φροντίδα για τον κάθε αδελφό που έχει ανάγκη, δεν γνωρίζουν περιορισμούς και δεν υπάρχει επιδημία που να μπορεί να τις ανακόψει. Ο Ιερός Ναός Ευαγγελίστριας Πειραιώς (Γρ. Λαμπράκη 41) είναι ανοικτός από 7.00π.μ. έως 7.30μ.μ. Περισσότερες πληροφορίες στο Πνευματικό Κέντρο Ευαγγελιστρίας (όπισθεν Ιερού Ναού) και στο τηλέφωνο 210 4125619», καταλήγει.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων