17/04/2024 17/04/2024 Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μια Πέμπτη, μια Σαρακοστή» του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, την Πέμπτη 18 Απριλίου στις 20:00, πραγματοποιείται εκδήλωση με τίτλο «Ὦ Πανύμνητε Μῆτερ», στην οποία θα ψαλλούν εκκλησιαστικοί βυζαντινοί ύμνοι και θα απαγγελθούν κείμενα προς τιμήν της Παναγίας. Ψάλλει η Βυζαντινή Χορωδία του Καλλιτεχνικού Μουσικού Συλλόγου ” Ο Ποιμενικός Αυλός” του Ιερού Ναού...
Ενορίες : Ευαγγελιστρίας Πειραιώς
17 Απριλίου, 2024 - 12:26
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2024 - 12:25

Εκκλησιαστικοί βυζαντινοί ύμνοι και κείμενα προς τιμήν της Παναγίας στην Ευαγγελίστρια Πειραιώς

Διαδώστε:
Εκκλησιαστικοί βυζαντινοί ύμνοι και κείμενα προς τιμήν της Παναγίας στην Ευαγγελίστρια Πειραιώς

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μια Πέμπτη, μια Σαρακοστή» του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, την Πέμπτη 18 Απριλίου στις 20:00, πραγματοποιείται εκδήλωση με τίτλο «Ὦ Πανύμνητε Μῆτερ», στην οποία θα ψαλλούν εκκλησιαστικοί βυζαντινοί ύμνοι και θα απαγγελθούν κείμενα προς τιμήν της Παναγίας.

Ψάλλει η Βυζαντινή Χορωδία του Καλλιτεχνικού Μουσικού Συλλόγου ” Ο Ποιμενικός Αυλός” του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Κερατσινίου.

Διευθύνει ο κ. Πετειναράκης Γεώργιος.

Τα κείμενα διαβάζει η κα. Χούσου Χρυσούλα, Φιλόλογος.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από το κανάλι του «Ενορία εν δράσει» στο YouTube στο link: «Μια Πέμπτη, μια Σαρακοστή» : «Ὦ Πανύμνητε Μῆτερ»


H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων