02/08/2021 02/08/2021 Έφυγε χθες από τη ζωή ο Αρχιμανδρίτης Γερβάσιος Χριστοδουλόπουλος, προϊστάμενος του Ιερού Ναού του Παντοκράτορα Πατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου και κατέληξε. Ο πατέρας Γερβάσιος ήταν και συνταξιούχος εκπαιδευτικός φθάνοντας στο βαθμό του Λυκειάρχη. Χειροτονήθηκε διάκονος στον Ιερό Ναό Παντάνασσας, παραμένοντας επί δέκα έτη στο βαθμό αυτό, ενώ μετέπειτα...
Ενορίες : Παντοκράτορα Πατρών
02 Αυγούστου, 2021 - 10:52
Τελευταία ενημέρωση: 02/08/2021 - 10:48

Εκοιμήθη ο Αρχιμανδρίτης Γερβάσιος Χριστοδουλόπουλος – Αύριο η εξόδιος

Διαδώστε:
Εκοιμήθη ο Αρχιμανδρίτης Γερβάσιος Χριστοδουλόπουλος – Αύριο η εξόδιος

Έφυγε χθες από τη ζωή ο Αρχιμανδρίτης Γερβάσιος Χριστοδουλόπουλος, προϊστάμενος του Ιερού Ναού του Παντοκράτορα Πατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Ο πατέρας Γερβάσιος ήταν και συνταξιούχος εκπαιδευτικός φθάνοντας στο βαθμό του Λυκειάρχη. Χειροτονήθηκε διάκονος στον Ιερό Ναό Παντάνασσας, παραμένοντας επί δέκα έτη στο βαθμό αυτό, ενώ μετέπειτα ως Αρχιμανδρίτης ανέλαβε τον Ιερό Ναό Παντοκράτορα.

Ο π. Γερβάσιος υπήρξε ένας από τους πλέον αγαπητούς ιερείς στην Πάτρα, με μεγάλο κοινωνικό και συγγραφικό έργο. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 3 Αυγούστου, στις 12 το μεσημέρι. Η ταφή θα γίνει στο Δημοτικό Κοιμητήριο της Λεύκας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων