04/11/2022 08/11/2022 Μια μουσική βραδιά, αφιερωμένη στην Ελλάδα, πλούσια σε ελληνικό ρεπερτόριο και νοσταλγικές μελωδίες, πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…». Τραγούδια που κάλυψαν διαχρονικά όλο το φάσμα του ελληνικού τραγουδιού, από το παραδοσιακό και το λαϊκό, έως το έντεχνο και τα σύγχρονα...
Ενορίες : Ι. Ν. Ευαγγελιστρίας Πειραιώς
04 Νοεμβρίου, 2022 - 15:28
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2022 - 1:08

«Ελλάδα μου …για σένα τραγουδώ»:  Μουσική βραδιά στο «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…» (BINTEO)

Διαδώστε:
«Ελλάδα μου …για σένα τραγουδώ»:  Μουσική βραδιά στο «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…» (BINTEO)

Μια μουσική βραδιά, αφιερωμένη στην Ελλάδα, πλούσια σε ελληνικό ρεπερτόριο και νοσταλγικές μελωδίες, πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…».

Τραγούδια που κάλυψαν διαχρονικά όλο το φάσμα του ελληνικού τραγουδιού, από το παραδοσιακό και το λαϊκό, έως το έντεχνο και τα σύγχρονα ακούσματα, ταξίδεψαν μουσικά τους θεατές της εκδήλωσης, δίνοντας μια νότα αισιοδοξίας και χαράς.

Συντελεστές της βραδιάς  ήταν ο Γιώργος Σαμπαριώτης στο τραγούδι και την λύρα, ο Λευτέρης Συμιανάκης στην κιθάρα, ο Λάμπρος Πανταζόπουλος στο μπουζούκι και ο Χρήστος Περδίκης στο μπάσο.

Η εκδήλωση, μεταδόθηκε  από το διαδίκτυο, μέσα από το κανάλι του «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…» στο YouTube.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων