26/05/2020 26/05/2020 Και αυτόν τον μήνα δόθηκαν σε εκατό οικογένειες τα αντίστοιχα δέματα αγάπης από την ενορία του Αγίου Νικολάου Φιλοπάππου. Παράλληλα, εστάλη στην Γκόμα της Αφρικής ένα ολόκληρο φορτηγό με έπιπλα, ρούχα, τρόφιμα και εκκλησιαστικά είδη. Όπως λένε οι ιερείς του ναού, όλα αυτά γίνονται χάρη στη δική σας αγαπητική προσφορά και με την Χάρη του Χριστού....
Ενορίες : Άγιος Νικόλαος Φιλοπάππου
26 Μαΐου, 2020 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2020 - 20:26

Ένα φορτηγό στην Αφρική και 100 δέματα αληθινής αγάπης

Διαδώστε:
Ένα φορτηγό στην Αφρική και 100 δέματα αληθινής αγάπης

Και αυτόν τον μήνα δόθηκαν σε εκατό οικογένειες τα αντίστοιχα δέματα αγάπης από την ενορία του Αγίου Νικολάου Φιλοπάππου.

Παράλληλα, εστάλη στην Γκόμα της Αφρικής ένα ολόκληρο φορτηγό με έπιπλα, ρούχα, τρόφιμα και εκκλησιαστικά είδη.

Όπως λένε οι ιερείς του ναού, όλα αυτά γίνονται χάρη στη δική σας αγαπητική προσφορά και με την Χάρη του Χριστού. Γι’ αυτό το λόγο, δηλαδή για να συνεχίσουν τα έργα αγάπης και, βέβαια, το καθημερινό συσσίτιο των 250 μερίδων φαγητού είναι επιτακτική ανάγκη να συνεχίσετε να βοηθάτε όλοι όσο μπορείτε.

«Όταν εσείς κάνετε αυτό που περνάει από το χέρι σας, τότε ο Παντοδύναμος Θεός, βλέποντας το φιλότιμο σας, κάνει ακόμη περισσότερα τόσο για τους φτωχούς αδελφούς μας όσο και για όλους εσάς», τονίζει ο π. Γεώργιος Σχοινάς, αγγέλλοντας το «Χριστός Ανέστη» και χαιρετώντας μας με το «Χαίρετε!».

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων