05/10/2022 05/10/2022 Ξεκίνησε η Πνευματική Περίοδος του Χριστιανικού Συνδέσμου Γυναικών και Ανδρών “ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” Παραλιμνίου μέσα σε μία κατάμεστη Αίθουσα. Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022 αρχίσαν οι εβδομαδιαίες συναντήσεις για Μελέτη της Αγίας Γραφής με Αγιασμό από τους τους Ιερείς του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου. Κύριος ομιλητής της πρώτης συνάντησης ήταν ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Χρίστος Βούριας...
Ενορίες : Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου
05 Οκτωβρίου, 2022 - 12:10
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2022 - 11:41

Έναρξη Κατηχητικών Συνάξεων στον Μητροπολιτικό Ναό Παραλιμνίου

Διαδώστε:
Έναρξη Κατηχητικών Συνάξεων στον Μητροπολιτικό Ναό Παραλιμνίου

Ξεκίνησε η Πνευματική Περίοδος του Χριστιανικού Συνδέσμου Γυναικών και Ανδρών “ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” Παραλιμνίου μέσα σε μία κατάμεστη Αίθουσα.

Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022 αρχίσαν οι εβδομαδιαίες συναντήσεις για Μελέτη της Αγίας Γραφής με Αγιασμό από τους τους Ιερείς του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου.

Κύριος ομιλητής της πρώτης συνάντησης ήταν ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Χρίστος Βούριας ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Εκκλησία και η Νεολαία σήμερα: πρώτη προσέγγιση».

Στόχος να δημιουργηθούν ευκαιρίες για πνευματική ξεκούραση, να γίνει συζήτηση διαφόρων θεμάτων και ανταλλαγή απόψεων. Οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε Τρίτη η ώρα 7:00μ.μ και κάθε Τετάρτη η ώρα 6:30μ.μ στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων