19/12/2019 19/12/2019 Ο χρόνος περνάει γρήγορα… Κανείς από τους κοντινούς του ανθρώπους αλλά και από το ποίμνιό του δεν κατάλαβε πώς πέρασε κιόλας ένας χρόνος. Δυο μέρες πριν τα Χριστούγεννα, πέρσι, η είδηση μεταδόθηκε αστραπιαία από τηλέφωνο σε τηλέφωνο σε χιλιάδες πνευματικά του παιδιά. Ήταν που από τον Άη Γιώργη Περάματος περνούσαν πάνω από 500 άτομα κάθε...
19 Δεκεμβρίου, 2019 - 18:58
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2019 - 18:46

Ένας χρόνος χωρίς τον πατέρα Ιωάννη Κατή

Διαδώστε:
Ένας χρόνος χωρίς τον πατέρα Ιωάννη Κατή

Ο χρόνος περνάει γρήγορα…

Κανείς από τους κοντινούς του ανθρώπους αλλά και από το ποίμνιό του δεν κατάλαβε πώς πέρασε κιόλας ένας χρόνος. Δυο μέρες πριν τα Χριστούγεννα, πέρσι, η είδηση μεταδόθηκε αστραπιαία από τηλέφωνο σε τηλέφωνο σε χιλιάδες πνευματικά του παιδιά.

Ήταν που από τον Άη Γιώργη Περάματος περνούσαν πάνω από 500 άτομα κάθε βδομάδα εδώ και 30 χρόνια. Και έμπαιναν όλοι κάτω  από το πετραχήλι του. Από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εξομολογητήριο, ιατρείο, παρηγορητήριο το γραφειάκι του, δίπλα από τη εξόπορτα… Η πολύπαθη ναυπιγοεπισκευαστική ζώνη, η φτωχολογιά του Δυτικού Πειραιά αλλά  και όχι μόνο, έβρισκαν καταφύγιο εκεί. Στον Πέραμα. Στον πατέρα Ιωάννη Κατή.


Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 9:30π.μ. θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού πρωτοπρεσβυτέρου στο Ναό που αγάπησε όσο τίποτα και υπηρέτησε για  μια ζωή  ολόκληρη. Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Περάματος.
Την ευχή σου να έχουμε γέροντα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων