07/11/2021 07/11/2021 Ένα αναπηρικό αμαξίδιο αποκτήθηκε χάρη στη συλλογή πλαστικών καπακιών, έπειτα από πρωτοβουλία που ανέλαβε ο δραστήριος εφημέριος του Ιερού Ναού Συλλήψεως Τιμίου Προδρόμου Αμπέλου Σάμου, π. Χριστόδουλος Κλεάνθους. Ο ιερέας σε ανάρτηση του αναφέρθηκε στο γεγονός, ευχαριστώντας όλους όσους βοήθησαν στην επίτευξη της ιδέας, ταυτίζοντας έτσι τον σημαντικό περιβαλλοντικό στόχο της ανακύκλωσης με μια σπουδαία...
Ενορίες : Σύλληψη Τιμίου Προδρόμου Αμπέλου Σάμου
07 Νοεμβρίου, 2021 - 17:39
Τελευταία ενημέρωση: 07/11/2021 - 17:49

Ενορία αγόρασε αμαξίδιο με ένα τόνο πλαστικών καπακιών

Διαδώστε:
Ενορία αγόρασε αμαξίδιο με ένα τόνο πλαστικών καπακιών

Ένα αναπηρικό αμαξίδιο αποκτήθηκε χάρη στη συλλογή πλαστικών καπακιών, έπειτα από πρωτοβουλία που ανέλαβε ο δραστήριος εφημέριος του Ιερού Ναού Συλλήψεως Τιμίου Προδρόμου Αμπέλου Σάμου, π. Χριστόδουλος Κλεάνθους.

Ο ιερέας σε ανάρτηση του αναφέρθηκε στο γεγονός, ευχαριστώντας όλους όσους βοήθησαν στην επίτευξη της ιδέας, ταυτίζοντας έτσι τον σημαντικό περιβαλλοντικό στόχο της ανακύκλωσης με μια σπουδαία κοινωνική πράξη.

«Μπορεί να πέρασαν 4 ολόκληρα χρόνια αλλά τα καταφέραμε. Όλοι μαζί ελαφρύναμε κατά 1 τόνο τα πλαστικά απο το νησί μας. Ο στόχος μας διπλός απο την μια η ανακύκλωση από την άλλη η αγορά ενός αμαξιδίου.

Ευχαριστώ όσους μας βοήθησαν: εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφετέριες, Ιερούς Ναούς δημοτικά, γυμνάσια λύκεια, οδηγούς ταξί, και γενικά μικρούς και μεγάλους. Επίσης και ενα μεγάλο ευχαριστώ στην μεταφορική εταιρία SAMOS EXPREES Καραγιάννη για την δωρεάν μεταφορά σε όλα αυτά τα καπάκια.

Υ.Γ. άλλα 850 κιλά θέλουμε για τον 2ο τόνο».

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων