03/01/2024 03/01/2024 Με την χάρη του Θεού, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα καθημερινών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων του Ναού μας, με τον εμβληματικό τίτλο «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει», που ξεκίνησε την 1η Οκτωβρίου. Μία προσπάθεια που συμπλήρωσε ήδη 12 χρόνια εκκλησιαστικής μαρτυρίας, με πολλούς πρωταγωνιστές και εναλλακτικούς τρόπους παρουσίασης. Το πρόγραμμα και φέτος περιελάμβανε δεκάδες δράσεις που με κέντρο την λατρευτική...
Ενορίες : Ευαγγελίστριας Πειραιώς
03 Ιανουαρίου, 2024 - 11:42
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2024 - 11:47

«ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει»: 12 χρόνια εκκλησιαστικής μαρτυρίας

Διαδώστε:
«ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει»: 12 χρόνια εκκλησιαστικής μαρτυρίας

Με την χάρη του Θεού, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα καθημερινών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων του Ναού μας, με τον εμβληματικό τίτλο «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει», που ξεκίνησε την 1η Οκτωβρίου.

Μία προσπάθεια που συμπλήρωσε ήδη 12 χρόνια εκκλησιαστικής μαρτυρίας, με πολλούς πρωταγωνιστές και εναλλακτικούς τρόπους παρουσίασης.

Το πρόγραμμα και φέτος περιελάμβανε δεκάδες δράσεις που με κέντρο την λατρευτική ζωή της Ενορίας, επεδίωξαν να μεταδώσουν το μήνυμα της ελπίδας και της εμπιστοσύνης.

Η οικογένεια των συμμετεχόντων μεγάλωσε και επεκτάθηκε, ειδικά με την βοήθεια του διαδικτύου, όπου χιλιάδες άνθρωποι από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, παρακολούθησαν τις καθημερινές εκδηλώσεις, μέσα από το κανάλι του προγράμματος στο YouTube.

Μέσα στην πλειάδα των εκδηλώσεων, ξεχώρισαν συζητήσεις, εσπερίδες, αφιερώματα, ομιλίες πνευματικούπεριεχομένου, προβολές ταινιών, μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, βραδιές παραδοσιακής μουσικής και χορού, προσκυνηματικές εκδρομές και πολλά ακόμη.

Όλες τις εκδηλώσεις λάμπρυναν με την συμμετοχή τους εκλεκτοί προσκεκλημένοι, τόσο από τον εκκλησιαστικό χώρο, όσο και από διάφορους τομείς και κλάδους, που μοιράστηκαν απλόχερα την γνώση και την εμπειρία τους, πάνω σε μια ευρεία θεματολογία, με τους χιλιάδες θεατές του προγράμματος.

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια του «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει 2023» πραγματοποιήθηκαν:

• 27 Αγρυπνίες,

• 29 Συναντήσεις Διαλόγου,

• 12 Προβολές ταινιών,

• 11 Ομιλίες – Παρουσιάσεις,

• 2 Θεατρικές παραστάσεις,

• 8 Αφιερώματα – Εκδηλώσεις τιμής,

• 21 Μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις,

• 4 Εκδρομές – Προσκυνήματα,

• 36 Εργαστήρια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων