25/03/2022 25/03/2022 Συνεχίστηκε την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022, με την 7η διαδικτυακή συνάντηση, η σειρά παρουσιάσεων με γενικό τίτλο «Μεγαλώνοντας έναν… άγιο!», στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…». Η συνάντηση περιελάμβανε το 2ο μέρος του αφιερώματος στην Λειτουργική Αγωγή. Τη σειρά επιμελείται ο Αρχιμανδρίτης π. Καλλίνικος Μαυρολέων, Συνταξιούχος Δάσκαλος, Ηγούμενος της Ιεράς Πατριαρχικής...
Ενορίες : Ευαγγελίστρια Πειραιώς
25 Μαρτίου, 2022 - 14:20

«Ενορία εν δράσει»: 2ο μέρος του αφιερώματος στην Λειτουργική Αγωγή

Διαδώστε:
«Ενορία εν δράσει»: 2ο μέρος του αφιερώματος στην Λειτουργική Αγωγή

Συνεχίστηκε την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022, με την 7η διαδικτυακή συνάντηση, η σειρά παρουσιάσεων με γενικό τίτλο «Μεγαλώνοντας έναν… άγιο!», στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…».

Η συνάντηση περιελάμβανε το 2ο μέρος του αφιερώματος στην Λειτουργική Αγωγή. Τη σειρά επιμελείται ο Αρχιμανδρίτης π. Καλλίνικος Μαυρολέων, Συνταξιούχος Δάσκαλος, Ηγούμενος της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίου Γεωργίου Βασσών Καρπάθου.

Το Σεμινάριο είναι ανοιχτό σε όλους και η παρακολούθηση του γίνεται μόνο διαδικτυακά, μέσα από το κανάλι του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…» στο YouTube.

Συνεχίζοντας την αναφορά μας στο λειτουργικό έτος, στις διάφορες γιορτές του έτους προτείνουμε τρόπους στους γονείς για να συζητήσουν κατάλληλα με τα παιδιά το γεγονός και το νόημα αυτών των γιορτών. Σήμερα αναφερόμαστε στην Υπαπαντή του Κυρίου, τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, στο Τριώδιο, την ασκητική Σαρακοστή και την Μεγάλη Εβδομάδα.

Πρόσωπα, γεγονότα, καταστάσεις, που θέλουμε να γνωρίσουν τα παιδιά μας, να βιώσουν, να κατανοήσουν απλά και αβίαστα το νόημά τους, αλλά και τις προεκτάσεις τους στην καθημερινότητά μας.

Παρακολουθήστε την συνάντηση:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων