30/11/2019 30/11/2019 Ένα ακόμη μουσικό ταξίδι, με γνωστά αγαπημένα τραγούδια, απόλαυσαν όσοι παρευρέθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, το Σάββατο 29 Νοεμβρίου. Υπεύθυνοι της βραδιάς, τα μέλη του Γυναικείου τμήματος της «Χορωδίας Πειραιώς 1960», υπό την διεύθυνση της Μαρίας Κοματέα – Σοφού. Συμμετείχαν η Εύη Σιδέρη στο πιάνο, η Σοφία Κυριακίδου στην κιθάρα, ο...
Ενορίες : Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας Πειραιώς
30 Νοεμβρίου, 2019 - 16:59
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/2019 - 17:02

«ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει»: Μουσική βραδιά με τίτλο «Τραγουδώντας την Αγάπη»

Διαδώστε:
«ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει»: Μουσική βραδιά με τίτλο «Τραγουδώντας την Αγάπη»

Ένα ακόμη μουσικό ταξίδι, με γνωστά αγαπημένα τραγούδια, απόλαυσαν όσοι παρευρέθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, το Σάββατο 29 Νοεμβρίου.
Υπεύθυνοι της βραδιάς, τα μέλη του Γυναικείου τμήματος της «Χορωδίας Πειραιώς 1960», υπό την διεύθυνση της Μαρίας Κοματέα – Σοφού.
Συμμετείχαν η Εύη Σιδέρη στο πιάνο, η Σοφία Κυριακίδου στην κιθάρα, ο Γιάννης Μεταξάς στο μπουζούκι, η Βάσια Κίττα στο ακορντεόν και η Χρύσα Κοφινάκου, σε βιολί, φλογέρα, φυσαρμόνικα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…».
Η Χορωδία Πειραιώς 1960, είναι ένα από τα πλέον ιστορικά πολιτιστικά σωματεία της πόλης του Πειραιά με συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό με σκοπό τη διάδοση της χορωδιακής μουσικής & γενικά της μουσικής τέχνης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων