09/11/2019 09/11/2019 Μουσική συναυλία αφιερωμένη στο σύγχρονο έντεχνο ελληνικό τραγούδι, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…». ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:      Συμμετείχαν ο Kώστας Συμεωνίδης, κιθάρα, λαούτο, τραγούδι, η Άλκηστις Pαυτοπούλου, πιάνο, ο Φώτης Mυλωνάς, πνευστά, ηλεκτρικό μπάσο, κιθάρα ο Σπύρος Kοντολούρης, βιολί, η...
Ενορίες : Ευαγγελίστριας Πειραιώς
09 Νοεμβρίου, 2019 - 16:23
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2019 - 15:59

«ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…»: «Τραγούδια Μεσοπέλαγα»

Διαδώστε:
«ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…»: «Τραγούδια Μεσοπέλαγα»

Μουσική συναυλία αφιερωμένη στο σύγχρονο έντεχνο ελληνικό τραγούδι, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Συμμετείχαν ο Kώστας Συμεωνίδης, κιθάρα, λαούτο, τραγούδι, η Άλκηστις Pαυτοπούλου, πιάνο, ο Φώτης Mυλωνάς, πνευστά, ηλεκτρικό μπάσο, κιθάρα ο Σπύρος Kοντολούρης, βιολί, η Mαριαστέλλα Tζανουδάκη,τραγούδι, ο Λουκάς Mεταξάς, κρουστά, ηλεκτρικό μπάσο και ο Θανάσης Σπέλας, τραγούδι.

Το μουσικό σχήμα «Μελήδε» συγκροτήθηκε με σκοπό να παίζει τις συνθέσεις του Κώστα Συμεωνίδη αλλά και τραγούδια που αρέσουν, κυρίως από το σύγχρονο έντεχνο ελληνικό τραγούδι με επιρροές που ξεκινούν από την παραδοσιακή μουσική και φτάνουν μέχρι τον ηλεκτρικό ήχο.

Ο τίτλος «Τραγούδια Μεσοπέλαγα» προέκυψε από τον τόπο όπου γράφτηκαν τα περισσότερα τραγούδια, δηλαδή τη Μήλο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων