18/05/2024 18/05/2024 Εόρτιος Όρθρος και Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία θα τελεστεί ιερουργούντος του Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίου, στις 21 Μαΐου, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία τιμά την μνήμη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πολιούχων Αμυνταίου. Την Παραμονή της εορτής ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει στον Μεγάλο Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό μετ’ Αρτοκλασίας. Στη συνέχεια θα...
Ενορίες : Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Αμυνταίου
18 Μαΐου, 2024 - 17:20
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2024 - 17:03

Εορτασμός Πολιούχων Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Αμυνταίου

Διαδώστε:
Εορτασμός Πολιούχων Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Αμυνταίου

Εόρτιος Όρθρος και Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία θα τελεστεί ιερουργούντος του Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίου, στις 21 Μαΐου, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία τιμά την μνήμη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πολιούχων Αμυνταίου.

Την Παραμονή της εορτής ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει στον Μεγάλο Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό μετ’ Αρτοκλασίας. Στη συνέχεια θα τελεσθεί Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στις οδούς της πόλης του Αμυνταίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων