07/06/2021 08/06/2021 Ο Ιερός Ναός της Αναλήψεως Μεγάρχης Τρικάλων εορτάζει την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021, και με ανακοίνωση του γνωστοποιεί το πρόγραμμα των Ακολουθιών επί τη Δεσποτική Εορτή της Αναλήψεως του Σωτήρος Χριστού. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ιερού Ναού αναφέρει: Φέρεται είς γνώσιν των ευλαβών Χριστιανών ότι την Πέμπτη 10 Ιουνίου εορτάζει ο Ιερός Ναός της Αναλήψεως...
Ενορίες : Ιερός Ναός Αναλήψεως Μεγάρχης Τρικάλων
07 Ιουνίου, 2021 - 20:00
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2021 - 1:40

Εορτάζει ο Ι.Ν. Αναλήψεως Μεγάρχης Τρικάλων

Διαδώστε:
Εορτάζει ο Ι.Ν. Αναλήψεως Μεγάρχης Τρικάλων

Ο Ιερός Ναός της Αναλήψεως Μεγάρχης Τρικάλων εορτάζει την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021, και με ανακοίνωση του γνωστοποιεί το πρόγραμμα των Ακολουθιών επί τη Δεσποτική Εορτή της Αναλήψεως του Σωτήρος Χριστού.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ιερού Ναού αναφέρει:

Φέρεται είς γνώσιν των ευλαβών Χριστιανών ότι την Πέμπτη 10 Ιουνίου εορτάζει ο Ιερός Ναός της Αναλήψεως Μεγάρχης επί τη Δεσποτική Εορτή της Αναλήψεως του Σωτήρος Χριστού.

Οι Ακολουθίες θα έχουν ως εξής:

Τρίτη 8 Ιουνίου
Ιερά Αγρυπνία επί τη Αποδόσει της Εορτής Του Πάσχα από ώρα 21:30-00:30

Τετάρτη 9 Ιουνίου
Από ώρα 19:30μμ η Ακολουθία της ενάτης ώρας και εν συνεχεία ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου επί τη Εορτή της Αναλήψεως του Σωτήρος μετ’αρτοκλασίας και θείου κυρήγματος.

Πέμπτη 10 Ιουνίου
Από ώρα 07:30-10:30 ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία της Εορτής της Αναλήψεως μετ’αρτοκλασίας και θείου κυρήγματος.

Πέμπτη 10 Ιουνίου το Εσπέρας
Από ώρα 21:30-00:30 Ιερά Αγρυπνία με την Ακολουθία του Μεθέορτου Εσπερινού, τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία επί την μνήμη της Συνάξεως της Υπεραγίας Θεοτόκου Άξιον Εστίν όπου φυλάσσεται Ιερό Αντίγραφο της Θαυματουργού Εικόνας στον Ιερό Ναό της Αναλήψεως Μεγάρχης.
Παρακαλούμε τους φιλέορτους Χριστιανούς όπως προσέλθουν να λάβουν την Ευλογία Του Αναληφθέντος Χριστού και την ευχή της Υπεραγίας Θεοτόκου Άξιον Εστίν….

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων