26/04/2022 26/04/2022 Μέσα στο χαρμόσυνο κλίμα της Αναστάσεως του Χριστού εορτάσθηκε η μνήμη των Νεοφανών Αγίων Μαρτύρων Ραφαήλ Νικολάου και Ειρήνης την Τρίτη της Διακαινησίμου 26 Απριλίου 2022, στο φερώνυμο ενοριακό ιερό παρεκλήσι ιερού ναού Ευαγγελίστριας Αμαρύνθου στην Μαγούλα του Δήμου Ερέτριας. Την παραμονή τελέσθηκε ο εόρτιος εσπερινός και την επομένη ημέρα η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην...
Ενορίες : Ευαγγελίστρια Αμαρύνθου Μαγούλας Δήμου Ερέτριας
26 Απριλίου, 2022 - 19:42
Τελευταία ενημέρωση: 26/04/2022 - 22:37

Εορτή των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στη Μαγούλα Ερέτριας

Διαδώστε:
Εορτή των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στη Μαγούλα Ερέτριας

Μέσα στο χαρμόσυνο κλίμα της Αναστάσεως του Χριστού εορτάσθηκε η μνήμη των Νεοφανών Αγίων Μαρτύρων Ραφαήλ Νικολάου και Ειρήνης την Τρίτη της Διακαινησίμου 26 Απριλίου 2022, στο φερώνυμο ενοριακό ιερό παρεκλήσι ιερού ναού Ευαγγελίστριας Αμαρύνθου στην Μαγούλα του Δήμου Ερέτριας.

Την παραμονή τελέσθηκε ο εόρτιος εσπερινός και την επομένη ημέρα η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην οποία ιερούργησαν ο εξ Αμαρύνθου Πανοσ Αρχιμ Παύλος Μπαραμπούτης εφημέριος ιερού ναού Αγίου Νικολάου Καλιθέας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών με τον Οικονόμο Ιωάννη Μπαραμπούτη εφημέριο ιερού ναού Ευαγγελίστριας Αμαρύνθου.

Κατά την διάρκεια Κοινωνικού ομίλησε στους πιστούς ο π. Παύλος και αναφέρθηκε στην σημερινή στην ευαγγελική περικοπή ημέρας της διακαινησίμου εβδομάδος στους λόγους του Χριστού και στην φράση Μείνων μεθ’ ημών και στα θαύματα που επιτέλεσε ο Χριστός μέχρι την Ανάσταση του καθώς επίσης επίσης αναφέρθηκε στον βίο και το μαρτύριο των Αγίων Νεοφανών Μαρτύρων Ραφαήλ Νικολάου και Ειρήνης.

Την εορτή τίμησαν οι πιστοί και να λάβουν την χάρη των Αγίων.

Φωτογραφίες: Δημήτριος Πετρογιάννης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων