16/06/2022 17/06/2022 Το πρωί της Πέμπτης, 16 Ιουνίου 2022, με την ευκαιρία της εορτής της μνήμης του εν Αγίοις Πατρός ημών Τύχωνος, Επισκόπου Αμαθούντος της Κύπρου, εψάλη στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ευτυχίου, τηρουμένων των περιοριστικών μέτρων εξάπλωσης του κορωνοϊού, η Ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία. Το Μυστήριο τέλεσε ο Αιδεσιμολογιώτατος...
Ενορίες : Ευαγγελίστρια Λευκάδος
16 Ιουνίου, 2022 - 21:08
Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2022 - 1:59

Εορτή του Αγίου Τύχωνος στο Μητροπολιτικό παρεκκλήσι του Αγίου Ευτυχίου Λευκάδος

Διαδώστε:
Εορτή του Αγίου Τύχωνος στο Μητροπολιτικό παρεκκλήσι του Αγίου Ευτυχίου Λευκάδος

Το πρωί της Πέμπτης, 16 Ιουνίου 2022, με την ευκαιρία της εορτής της μνήμης του εν Αγίοις Πατρός ημών Τύχωνος, Επισκόπου Αμαθούντος της Κύπρου, εψάλη στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ευτυχίου, τηρουμένων των περιοριστικών μέτρων εξάπλωσης του κορωνοϊού, η Ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία.

Το Μυστήριο τέλεσε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρεσβύτερος π. Νικόλαος Κοντοπρίας, εφημέριος του Ιερού Ενοριακού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Νυδριού Λευκάδος. Πριν το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των κτητόρων του Ιερού Ναού Ευσταθίου και Ευτυχίου Λαλαφράγκου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων