17/02/2020 17/02/2020 Πραγματοποιήθηκε απόψε Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 στον Ενοριακό Ιερό Ναό του Τιμίου Προδρόμου Κιβερίου ο αγιασμός με την ευκαιρία της ολοκληρώσεως των έργων ανακαινίσεως του Ιερού Ναού. Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος  Νεκτάριος παρουσία Ιερέων, τοπικών αρχόντων και φορέων. Ο Εφημέριος της Ενορίας και Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος Πρωτ. Πέτρος...
Ενορίες : Ιερός Ναός Τιμίου Προδρόμου Κιβερίου Αργολίδας
17 Φεβρουαρίου, 2020 - 21:33
Τελευταία ενημέρωση: 17/02/2020 - 21:24

Επαναλειτουργεί ο Ιερός Ναός του Τιμίου Προδρόμου στο Κιβέρι Αργολίδας

Διαδώστε:
Επαναλειτουργεί ο Ιερός Ναός του Τιμίου Προδρόμου στο Κιβέρι Αργολίδας

Πραγματοποιήθηκε απόψε Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 στον Ενοριακό Ιερό Ναό του Τιμίου Προδρόμου Κιβερίου ο αγιασμός με την ευκαιρία της ολοκληρώσεως των έργων ανακαινίσεως του Ιερού Ναού. Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος  Νεκτάριος παρουσία Ιερέων, τοπικών αρχόντων και φορέων.

Ο Εφημέριος της Ενορίας και Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος Πρωτ. Πέτρος Αθανασόπουλος έκανε ολιγόλεπτη ομιλία για την ολοκλήρωση των έργων ανακαινίσεως του Ιερού Ναού και στη συνέχεια αφού ευχαρίστησε εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος για την πατρική αγάπη του, ευχαρίστησε και  όλο τον ευλογημένο λαό που βοήθησε.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ,βραβεύθηκαν οι συνεργάτες ,  οι διακονούντες την ενορία από τον Σεβασμιώτατο με  έναν έπαινο και ένα μετάλλιο με την μορφή του Τιμίου Προδρόμου.

Βραβεύθηκαν οι Εκκλησιαστικοί Επίτροποι:  Ιωάννης Αθ. Χασάπης, Παναγιώτης Δ. Κόντης, Ευάγγελος Μ. Βρέλος, Σπυρίδων Κ. Σωτηρόπουλος και Χρήστος Α. Κουτρουφίνης για την διακονία τους στην ενορία και την θυσιαστική αγάπη τους. Τιμήθηκαν για την πολυετή διακονία τους στην ενορία και την αγάπη τους οι δυο Ιεροψάλτες Ιωάννης Ν. Τσακίρης και Χρήστος Κ. Καρκούλης, οι οποίοι συμπλήρωσαν 45 χρόνια  στα ιερά αναλόγια.

Τέλος, αποδόθηκαν έπαινοι  στους μεγάλους ευεργέτες της ενορίας Κιβερίου Αναστάσιο και Δημήτριο Χασάπη , και  έπαινος για την συμβολή του στον κ. Ηλία Κάτσουδα.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους ενορίτες και ομίλησε στην εκδήλωση με θέμα : «Οι Άγιοι της Καρελίας».

Στο τέλος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κιβερίου πρόσφερε κεράσματα σε όλους τους παρευρισκομένους.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αργους Μυκηνών Δ.Καμπόσος ,ο αντιδήμαρχος Δ.Κρίγγος ,ο περ.σύμβουλος Α.Λυμπέρης ,ο πρόεδρος του Κιβερίου Π.Χασάπης ,η πρόεδρος του ΚΕΘΙ Σόνια Ταντάρου Κρίγγου, η πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Άργους Δήμητρα Μουρλούκου, ο πρόεδρος του ΑΟ. Ερμής Κιβερίου Αθανάσιος Νταβέλος ,ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Κ.Τσακίρης, η πρόεδρος του χορευτικού συλλόγου Κιβερίου Κ. Παπαδάτου , η πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Κιβερίου Πόπη Καλύβα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων