25/12/2022 25/12/2022 Η Εκκλησία του Χριστού που παροικεί σε κάθε γωνιά της πατρίδος μας, εκτός από την αγιαστική και σωστική αποστολή της, ενδιαφέρεται και για τις ανάγκες των πιστών, οι οποίες τα τελευταία χρόνια ένεκα της οικονομικής κρίσης έχουν αυξηθεί. Δεν είναι λίγες οι Ενορίες που προσπαθούν να απαλύνουν τον πόνο αυτών των ανθρώπων και να πραγματώσουν...
Ενορίες : Ι.Ν. Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης
25 Δεκεμβρίου, 2022 - 17:54
Τελευταία ενημέρωση: 25/12/2022 - 17:58

Επώνυμοι και ανώνυμοι ενισχύουν το φιλανθρωπικό έργο του Ι.Ν. Αγίου Φωτίου Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Επώνυμοι και ανώνυμοι ενισχύουν το φιλανθρωπικό έργο του Ι.Ν. Αγίου Φωτίου Θεσσαλονίκης

Η Εκκλησία του Χριστού που παροικεί σε κάθε γωνιά της πατρίδος μας, εκτός από την αγιαστική και σωστική αποστολή της, ενδιαφέρεται και για τις ανάγκες των πιστών, οι οποίες τα τελευταία χρόνια ένεκα της οικονομικής κρίσης έχουν αυξηθεί.

Δεν είναι λίγες οι Ενορίες που προσπαθούν να απαλύνουν τον πόνο αυτών των ανθρώπων και να πραγματώσουν την αγάπη στο πλησίον, λειτουργώντας φιλανθρωπικές δομές, όπως συσσίτιο και διανομή τροφίμων ανά συχνά χρονικά διαστήματα.

Μία τέτοια προσπάθεια πραγματοποιείται και στον Ιερό Ναό Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης, με την ευλογία του Παναγιωτάτου κ. Ανθίμου, από τους Πατέρες του Ναού και μία μεγάλη ομάδα εθελοντών που εκδαπανώνται καθημερινώς.

Τις ενοριακές φιλανθρωπικές δομές στήριξαν φέτος πολλοί χριστιανοί, επώνυμοι και ανώνυμοι, κάνοντας τις γιορτές του Αγίου Δωδεκαημέρου πιο όμορφες και γεμάτες από αγάπη και ζεστασιά.

Ιδίως οι ευλαβείς πιστοί, ενορίτες και προσκυνητές, οι οποίοι στηρίζουν με κάθε τρόπο από το υστέρημά τους τους αναγκεμένους αδελφούς τους, δεχόμενοι τις θερμές ευχαριστίες των Ιερέων των Μελών των Επιτροπών που εργάζονται άοκνα προς αυτή την κατεύθυνση.

Μεταξύ των πιστών και η Ευρωβουλευτής κα Μαρία Σπυράκη, οι Βουλευτές Θεσσαλονίκης κ.κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Δημήτριος Κουβέλας, Στράτος Σιμόπουλος και κα Αικατερίνη Νοτοπούλου, η διοίκηση του Πυροσβεστικού Σώματος επί της οδού Μαρτίου με Κρήτης με Διοικητή τον κ. Θεόδωρο Κοσμίδη καθώς και τον κ. Μπαφρέλο, η Ένωση Πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας με υπεύθυνο τον κ. Σωκράτη Πασαρέλη, η Φιλόπτωχος Αδελφότης Ανδρών Θεσσαλονίκης, η Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλονίκης με τον υπεύθυνο κ. Σόλωνα Σεκερόγλου, το 82ο Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης, η Φαρμακευτική Εταιρία Allertec, το Ελληνικό Κέντρο Επικοινωνίας με τους χορηγούς του και υπεύθυνο τον κ. Ντίνο Κωστόπουλο, τα Καταστήματα Τροφίμων «Σκλαβενίτης» και «Ευθυβούλης», ο Αθλητικός Σύλλογος «Πέραν», οι οικογένειες Καπετανόπουλου και Τσέρνου, κ.α.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων