08/12/2020 08/12/2020 Οι εκκλησίες είναι κλειστές, κι όμως πολλοί είναι οι συνάνθρωποί μας που ακόμη προστρέχουν σε αυτές είτε για ένα συσσίτιο είτε για μια άλλη, συνήθως οικονομική, βοήθεια. Έτσι, η ενορία της Αγίας Κυριακής Παλαιού Φαλήρου διοργανώνει από προχθές έως και τις 20 Δεκεμβρίου έρανο αγάπης. Η ανακοίνωση της Επιτροπής του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου του Ιερού Ναού...
Ενορίες : Αγία Κυριακή Παλαιού Φαλήρου
08 Δεκεμβρίου, 2020 - 17:35
Τελευταία ενημέρωση: 08/12/2020 - 17:25

Έρανος αγάπης έως τις 20 Δεκέμβρη

Διαδώστε:
Έρανος αγάπης έως τις 20 Δεκέμβρη

Οι εκκλησίες είναι κλειστές, κι όμως πολλοί είναι οι συνάνθρωποί μας που ακόμη προστρέχουν σε αυτές είτε για ένα συσσίτιο είτε για μια άλλη, συνήθως οικονομική, βοήθεια. Έτσι, η ενορία της Αγίας Κυριακής Παλαιού Φαλήρου διοργανώνει από προχθές έως και τις 20 Δεκεμβρίου έρανο αγάπης.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου του Ιερού Ναού ζητώντας τη βοήθεια όλων αναφέρει: «Ο Έρανος της Αγάπης είναι μια έκφραση αγάπης προς τον συνάνθρωπο, γιατί δίνει την δυνατότητα σε όλους να γίνουμε συμμέτοχοι στο φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας μας. Να προσφέρουμε ανακούφιση και ελπίδα. Να στηρίξουμε αυτούς που έχουν ανάγκη. Η αγάπη και η αλληλεγγύη είναι η πραγματική απάντηση στην κρίση της εποχής μας. O Έρανος της Αγάπης χρειάζεται πέρα από την προσφορά και τη δική σας συμμετοχή, για να διενεργηθεί! Περιμένουμε εσάς ή πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε συμμετοχή στο τηλέφωνο του ναού: 2109419643 ή στο mail: [email protected]».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων