02/09/2021 02/09/2021 Η Εκκλησία εορτάζει την Παρασκευή 3 Σεπτέμβρη την Ανακομιδή των Ιερών λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουργού και μαζί εορτάζει κι  ο Ιερός Ναός του Αγίου Νεκταρίου Εργατικών κατοικιών Ναυπλίου. Την παραμονή της εορτής, 2 Σεπτεμβρίου, τελέστηκε ο Μέγας Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος. Κατά τη διάρκεια του πανηγυρικού εσπερινού τέθηκε προς...
Ενορίες : Ιερός Ναός Αγίου Νεκταρίου Εργατικών κατοικιών Ναυπλίου
02 Σεπτεμβρίου, 2021 - 22:22
Τελευταία ενημέρωση: 02/09/2021 - 22:09

Εσπερινός Ανακομιδής Λειψάνων Αγίου Νεκταρίου

Διαδώστε:
Εσπερινός Ανακομιδής Λειψάνων Αγίου Νεκταρίου

Η Εκκλησία εορτάζει την Παρασκευή 3 Σεπτέμβρη την Ανακομιδή των Ιερών λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουργού και μαζί εορτάζει κι  ο Ιερός Ναός του Αγίου Νεκταρίου Εργατικών κατοικιών Ναυπλίου. Την παραμονή της εορτής, 2 Σεπτεμβρίου, τελέστηκε ο Μέγας Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος. Κατά τη διάρκεια του πανηγυρικού εσπερινού τέθηκε προς προσκύνηση τεμάχιο Ιερού Λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων