29/08/2023 29/08/2023 Την Τρίτη 29 Αυγούστου, η Εκκλησία εορτάζει την ανάμνηση της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου ενδόξου προφήτου, Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου και πανηγυρίζει όλως ιδιαιτέρως ο Ενοριακός Ιερός Ναός Τιμίου Προδρόμου στο Κιβέρι του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα. Την παραμονή της εορτής, Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023, τελέσθηκε Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός μετά θείου κηρύγματος...
Ενορίες : Ι.Ν. Τιμίου Προδρόμου Κιβερίου Αργολίδας
29 Αυγούστου, 2023 - 9:20
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2023 - 9:00

Εσπερινός Τιμίου Προδρόμου και περιφορά Ιεράς Εικόνος στο Κιβέρι Αργολίδας

Διαδώστε:
Εσπερινός Τιμίου Προδρόμου και περιφορά Ιεράς Εικόνος στο Κιβέρι Αργολίδας

Την Τρίτη 29 Αυγούστου, η Εκκλησία εορτάζει την ανάμνηση της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου ενδόξου προφήτου, Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου και πανηγυρίζει όλως ιδιαιτέρως ο Ενοριακός Ιερός Ναός Τιμίου Προδρόμου στο Κιβέρι του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα.

Την παραμονή της εορτής, Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023, τελέσθηκε Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός μετά θείου κηρύγματος , προεξάρχοντος του Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος Χρυσoστόμου Παπουλέση.

Στο τέλος του Εσπερινού ακολούθησε η περιφορά της Ιεράς Εικόνος του Τιμίου Προδρόμου σε όλο το χωριό προς ευλογία των κατοίκων.

Ο εφημέριος της Ενορίας και Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος Πρωτοπρεσβύτερος Πέτρος Αθανασόπουλος, ευχαρίστησε όλους τους Ιερείς που τίμησαν με την παρουσία τους τον Τίμιο Πρόδρομο, καθώς και όλους τους προσκυνητές που ήρθαν στο Κιβέρι για την εορτή.

Περισσότερες φωτογραφίες:

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων