07/05/2020 07/05/2020 Την Κυριακη στις 10 Μαΐου 2020, θα πραγματοποιηθεί από τις 8:30 μέχρι τη 1:00 το μεσημέρι εθελοντική αιμοδοσία στον χώρο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Δελφών και Μιαούλη) Θεσσαλονίκης. Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη ενορία δείχνει εμπράκτως την ποιμαντική της αγωνία και το ενδιαφέρον της για τον συνάνθρωπο. Της όλης προσπάθειας...
Ενορίες : Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Θεσσαλονίκης
07 Μαΐου, 2020 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 07/05/2020 - 19:09

Εθελοντική αιμοδοσία στη Μεταμόρφωση Σωτήρος Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Εθελοντική αιμοδοσία στη Μεταμόρφωση Σωτήρος Θεσσαλονίκης

Την Κυριακη στις 10 Μαΐου 2020, θα πραγματοποιηθεί από τις 8:30 μέχρι τη 1:00 το μεσημέρι εθελοντική αιμοδοσία στον χώρο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Δελφών και Μιαούλη) Θεσσαλονίκης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη ενορία δείχνει εμπράκτως την ποιμαντική της αγωνία και το ενδιαφέρον της για τον συνάνθρωπο.

Της όλης προσπάθειας τη μέριμνα έχει ο Αρχιμ. Νικόλαος Παπαγεωργίου, προϊστάμενος του Ιερού Ναού.

Ο ιερός ναός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος ήταν από τους πρώτους ναούς που έλαβαν τα κατάλληλα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας για να μπορούν οι πιστοί να εισέρχονται στο ναό με ασφάλεια.

Έτσι και στην προσπάθεια της αιμοδοσίας που γίνεται κάθε χρόνο , θα τηρηθούν όλα τα μέτρα για την ασφάλεια των εθελοντών αιμοδοτών και όλων των διακονητών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων