01/06/2021 01/06/2021 Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει, την Κυριακή 27 Ιουνίου, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Τζάνειο του Πειραιά, ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Περάματος.  Η ανακοίνωση του ναού αναφέρει τα εξής: Φέτος η κίνηση μας γράφει: εθελοντική αιμοδοσία Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Περάματος. Αυτό το καλοκαίρι, φέτος περισσότερο από ποτέ, αυτή τη δύσκολη περίοδο υγειονομικής κρίσης, καλούμαστε...
Ενορίες : Αγίου Γεωργίου Περάματος
01 Ιουνίου, 2021 - 12:25
Τελευταία ενημέρωση: 01/06/2021 - 12:28

Εθελοντική αιμοδοσία στον Άγιο Γεώργιο Περάματος

Διαδώστε:
Εθελοντική αιμοδοσία στον Άγιο Γεώργιο Περάματος

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει, την Κυριακή 27 Ιουνίου, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Τζάνειο του Πειραιά, ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Περάματος.

Η ανακοίνωση του ναού αναφέρει τα εξής:

Φέτος η κίνηση μας γράφει: εθελοντική αιμοδοσία Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Περάματος.

Αυτό το καλοκαίρι, φέτος περισσότερο από ποτέ, αυτή τη δύσκολη περίοδο υγειονομικής κρίσης, καλούμαστε να δώσουμε αίμα, για πρώτη φορά στην ενορία μας!

Αποφασίσαμε λοιπόν να ανοίξουμε τράπεζα αίματος σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Τζάνειο Πειραιά.

Κυριακή 27 Ιουνίου από τις 10 το πρωί έως αργά το μεσημέρι στο πνευματικό κέντρο του Ναού.

Οι εθελοντές αιμοδότες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τις φιάλες αίματος που έχουν δωρίσει είτε για δική τους ανάγκη είτε για ανάγκη κάποιου συγγενούς ή προσφιλούς τους προσώπου.

Θα εισέρχονται στο πνευματικό κέντρο της εκκλησίας και αφού εξεταστούν από τον αρμόδιο ιατρό του Νοσοκομείου θα μεταβαίνουν στο σημείο της αιμοληψίας.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την αιμοδοσία επικοινωνούμε στα τηλέφωνα που αναγράφει τόσο το τηλεοπτικό σποτ όσο και η αφίσα.

Αυτό το καλοκαίρι,
Δίνουμε αίμα
Δίνουμε ελπίδα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων