16/01/2021 16/01/2021 Μπορεί οι ναοί να παραμένουν κλειστοί για τους πιστούς, ωστόσο η τιμή αποδίδεται στους εορτάζοντες Αγίους ακόμη κι αν αυτό πρέπει να γίνει κεκλεισμένων των θυρών… Στον Άγιο Αντώνιο Κάτω Πατησίων, που έχει απόψε τον Πανηγυρικό Εσπερινό του, όλα ετοιμάστηκαν και είναι στην εντέλεια, πρώτα για τον Άγιο και δευτερευόντως για το ποίμνιο, που θα...
Ενορίες : Αγίου Αντωνίου Κάτω Πατησίων
16 Ιανουαρίου, 2021 - 17:32
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2021 - 18:25

Έτοιμος ο ναός για την πανήγυρη

Διαδώστε:
Έτοιμος ο ναός για την πανήγυρη

Μπορεί οι ναοί να παραμένουν κλειστοί για τους πιστούς, ωστόσο η τιμή αποδίδεται στους εορτάζοντες Αγίους ακόμη κι αν αυτό πρέπει να γίνει κεκλεισμένων των θυρών…

Στον Άγιο Αντώνιο Κάτω Πατησίων, που έχει απόψε τον Πανηγυρικό Εσπερινό του, όλα ετοιμάστηκαν και είναι στην εντέλεια, πρώτα για τον Άγιο και δευτερευόντως για το ποίμνιο, που θα θελήσει να προσκυνήσει σε ώρα που δεν τελείται ακολουθία.

Σήμερα στις 6 μ.μ. θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία προς τιμήν του Αγίου Αντωνίου με Εσπερινό, Λιτή, Όρθο, Θεία Λειτουργία και ευλόγηση κολλύβων του Αγίου Αντωνίου. Ωστόσο, όπως ενημέρωσαν οι ιερείς του ναού, η συνήθης ιερά πανήγυρη θα μετατεθεί την πρώτη Κυριακή, κατά την οποία θα επιτρέπεται η παρουσία πιστών.

Την Αγρυπνία μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά εδώ:

Δείτε τις φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων