15/12/2023 15/12/2023 Και τα φετινά Χριστούγεννα, όπως συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια στην Ενορία Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, θα υπάρχουν εναλλακτικές λειτουργικές ευκαιρίες, στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας (Γρ. Λαμπράκη 41, Πειραιάς). Στόχος την Ενορίας είναι να συμμετάσχουν όλοι στη λειτουργική εμπειρία των Χριστουγέννων και κανείς να μην μείνει αλειτούργητος. Στην Ευαγγελίστρια θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία το βράδυ της παραμονής...
Ενορίες : Ευαγγελίστρια Πειραιώς
15 Δεκεμβρίου, 2023 - 10:15
Τελευταία ενημέρωση: 15/12/2023 - 10:20

Ευαγγελίστρια Πειραιώς: “Κανείς αλειτούργητος τα Χριστούγεννα”

Διαδώστε:
Ευαγγελίστρια Πειραιώς: “Κανείς αλειτούργητος τα Χριστούγεννα”

Και τα φετινά Χριστούγεννα, όπως συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια στην Ενορία Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, θα υπάρχουν εναλλακτικές λειτουργικές ευκαιρίες, στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας (Γρ. Λαμπράκη 41, Πειραιάς).

Στόχος την Ενορίας είναι να συμμετάσχουν όλοι στη λειτουργική εμπειρία των Χριστουγέννων και κανείς να μην μείνει αλειτούργητος.

Στην Ευαγγελίστρια θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, που θα ξεκινήσει στις 9.00 μ.μ..

Το πρωί των Χριστουγέννων, θα τελεσθούν ο Όρθρος και η 1η θεία Λειτουργία που θα ξεκινήσουν στις 5 π.μ., η 2η στις 8.30 π.μ. και η 3η στις 10.00 π.μ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων