07/07/2020 07/07/2020 Τα καθημερινά συσσίτια, με τα οποία η Ενορία προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές της φτώχειας και της ανέχειας των αδελφών μας, θα συνεχιστούν. Για την περίοδο του καλοκαιριού όλοι όσοι σιτίζονται θα λαμβάνουν δέματα με τρόφιμα, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες σίτισης τους για το διάστημα που τα συσσίτια δεν θα λειτουργούν. Θυμίζουμε ότι περισσότεροι...
Ενορίες : Ευαγγελίστριας Πειραιώς
07 Ιουλίου, 2020 - 13:34
Τελευταία ενημέρωση: 07/07/2020 - 12:37

Ευαγγελίστρια Πειραιώς: Μαζεύουμε τρόφιμα για το καλοκαίρι

Διαδώστε:
Ευαγγελίστρια Πειραιώς: Μαζεύουμε τρόφιμα για το καλοκαίρι

Τα καθημερινά συσσίτια, με τα οποία η Ενορία προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές της φτώχειας και της ανέχειας των αδελφών μας, θα συνεχιστούν. Για την περίοδο του καλοκαιριού όλοι όσοι σιτίζονται θα λαμβάνουν δέματα με τρόφιμα, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες σίτισης τους για το διάστημα που τα συσσίτια δεν θα λειτουργούν.
Θυμίζουμε ότι περισσότεροι από 120 άποροι αδελφοί μας εξυπηρετούνται καθημερινά, χάρη στις δωρεές και την εθελοντική εργασία κυριών της Ενορία μας.
Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν, μπορούν να συνεισφέρουν είτε με τα απαραίτητα υλικά, είτε με χρήματα.Ο Ιερός Ναός Ευαγγελίστριας Πειραιώς (Γρ. Λαμπράκη 41) είναι ανοικτός από 7.00π.μ. έως 7.30μ.μ.
Περισσότερες πληροφορίες στο Πνευματικό Κέντρο Ευαγγελιστρίας (όπισθεν Ιερού Ναού) και στο τηλέφωνο 210 4125619.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων