18/07/2021 18/07/2021 Σε κλίμα κατανύξεως τελέστηκε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Άνω Τούμπας Θεσσαλονίκης την Κυριακή το πρωί Θεία Λειτουργία, τηρώντας τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Πατάρων κ. Αθηναγόρας, Βοηθός του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Καναδά κ. Σωτηρίου, χοροστάτησε κατά τη διάρκεια του Όρθρου ενώ προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Λύδδης...
Ενορίες : Αγίας Μαρίνης Άνω Τούμπας
18 Ιουλίου, 2021 - 19:51
Τελευταία ενημέρωση: 18/07/2021 - 19:31

Ευλογημένη Κυριακή στην Αγία Μαρίνα Άνω Τούμπας (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ευλογημένη Κυριακή στην Αγία Μαρίνα Άνω Τούμπας (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε κλίμα κατανύξεως τελέστηκε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Άνω Τούμπας Θεσσαλονίκης την Κυριακή το πρωί Θεία Λειτουργία, τηρώντας τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Πατάρων κ. Αθηναγόρας, Βοηθός του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Καναδά κ. Σωτηρίου, χοροστάτησε κατά τη διάρκεια του Όρθρου ενώ προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Λύδδης κ. Δημήτριος (εκ του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων) συλλειτουργούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Πατάρων κ. Αθηναγόρα.

Κατά το Θείο Λόγο ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Πατάρων κ. Αθηναγόρας ομίλησε καταλλήλως για την Κυριακή της Δ΄ Οικουμενικής Συνόδου.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων