29/07/2020 29/07/2020 Πανηγύρισε στις 27 & 28 Ιουλίου 2020 το Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου του Ιερού Ενοριακού Ναού Αναλήψεως Κυρίου Ραφήνας Αττικής με τις καθιερωμένες Ιερές Ακολουθίες. Ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού, π. Νικόλαος Πούλης, στην ομιλία του προς τους πιστούς κατά τον Μεθόρτιο Εσπερινό, αναφέρθηκε στην ευλάβεια των κατοίκων της περιοχής προς την Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου και την...
Ενορίες : Αναλήψεως Κυρίου Ραφήνας
29 Ιουλίου, 2020 - 13:00
Τελευταία ενημέρωση: 29/07/2020 - 19:22

Ευχαριστίες στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου για τη βοήθεια απέναντι στην πύρινη λαίλαπα

Διαδώστε:
Ευχαριστίες στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου για τη βοήθεια απέναντι στην πύρινη λαίλαπα

Πανηγύρισε στις 27 & 28 Ιουλίου 2020 το Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου του Ιερού Ενοριακού Ναού Αναλήψεως Κυρίου Ραφήνας Αττικής με τις καθιερωμένες Ιερές Ακολουθίες.

Ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού, π. Νικόλαος Πούλης, στην ομιλία του προς τους πιστούς κατά τον Μεθόρτιο Εσπερινό, αναφέρθηκε στην ευλάβεια των κατοίκων της περιοχής προς την Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου και την ευγνωμοσύνη τους, διότι το έτος 2005 η Αγία έσωσε τους ίδιους και τις περιουσίες τους από τη μανία δασικής πυρκαγιάς.

Στη συνέχεια ( ώρα 20:00 ) στο προαύλιο του Ιερού Παρεκκλησίου (Πλατεία Αναλήψεως), εδόθη συναυλία του Χρήστου Τσιαμούλη και της Καίτης Κουλλιά, που τραγούδησαν “Τραγούδια μέσα από την παράδοση” με τον κ. Χρήστο Τσιαμούλη (τραγούδι, ούτι ) την κ. Καίτη Κουλλιά (τραγούδι), τον κ. Νίκο Σκαφίδα (βιολί) και τον κ. Νικόλα Αγγελόπουλο (λαούτο).

Συμμετείχε και η Χορωδία του Λυκείου Ελληνίδων Ραφήνας υπό την Διεύθυνση του δασκάλου της κ. Χρήστου Τσιαμούλη.

Στο δίωρο πρόγραμμα της συναυλίας ακούστηκαν μικρασιάτικα, νησιώτικα και παραδοσιακά τραγούδια.

Κείμενο- Φωτογραφίες : Σπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων