17/03/2021 17/03/2021 Την 17η Μαρτίου, εορτή του Αγίου Αλεξίου του Ανθρώπου του Θεού, εορτάζει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικαίας κ.κ. Αλέξιος. “Σήμερα 17/3/2021 εορτή του Αγίου Αλεξίου ανθρώπου του Θεού, εορτάζει τα ονομαστήριά του ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας Μητροπολίτης Νικαίας κ.κ. Αλέξιος. Υϊικώς ευχόμεθα στον Ποιμενάρχη μας Έτη Πολλά,Υγιεινά, Πολύκαρπα και Καλήκαρπα επ’ αγαθώ της...
Ενορίες : Αγίου Νικολάου Πολιούχου Περάματος
17 Μαρτίου, 2021 - 16:30

Εύχονται στα Ονομαστήρια του Μητροπολίτου Νικαίας

Διαδώστε:
Εύχονται στα Ονομαστήρια του Μητροπολίτου Νικαίας

Την 17η Μαρτίου, εορτή του Αγίου Αλεξίου του Ανθρώπου του Θεού, εορτάζει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικαίας κ.κ. Αλέξιος.

“Σήμερα 17/3/2021 εορτή του Αγίου Αλεξίου ανθρώπου του Θεού, εορτάζει τα ονομαστήριά του ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας Μητροπολίτης Νικαίας κ.κ. Αλέξιος. Υϊικώς ευχόμεθα στον Ποιμενάρχη μας Έτη Πολλά,Υγιεινά, Πολύκαρπα και Καλήκαρπα επ’ αγαθώ της Εκκλησίας μας!” αναφέρει σε επίκαιρη ανάρτησή της, η Ενορία Αγίου Νικολάου Πολιούχου Περάματος Αττικής.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων