18/05/2022 18/05/2022 Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ διοργάνωσε το Συσσίτιο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ναυπλιέων στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου. Ο αγώνας διεξήχθη μεταξύ των ομάδων της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων και της Μικτής Ναυπλίου. Τα έσοδα θα διατεθούν στο Συσσίτιο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου. Τον αγώνα παρακολούθησαν ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και ο...
Ενορίες : Ευαγγελίστρια Ναυπλίου
18 Μαΐου, 2022 - 19:38
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2022 - 19:10

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ για το Συσσίτιο του Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Ναυπλίου

Διαδώστε:
Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ για το Συσσίτιο του Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Ναυπλίου

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ διοργάνωσε το Συσσίτιο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ναυπλιέων στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου.

Ο αγώνας διεξήχθη μεταξύ των ομάδων της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων και της Μικτής Ναυπλίου. Τα έσοδα θα διατεθούν στο Συσσίτιο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου. Τον αγώνα παρακολούθησαν ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και ο προϊστάμενος του Συσσιτίων πρωτοπρεσβύτερος π. Ελευθέριος Μίχος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων