05/07/2023 05/07/2023 Ένα όμορφο και κατά πάντα επιτυχημένο φιλανθρωπικό διήμερο διοργάνωσε το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023, ο Ενοριακός Ιερός Ναός του Αγίου Νικολάου Πατρών, στην παλαιότερη συνοικία της Πάτρας, στην Πλατεία Ανδρούτσου, στο γραφικό Βλατερό. Η πρωτότυπη και ωραία αυτή πρωτοβουλία του Ιερού Ναού, η οποία πραγματοποιήθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, έτυχε της...
Ενορίες : Αγίου Νικολάου Πατρών
05 Ιουλίου, 2023 - 15:00
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2023 - 14:47

Φιλανθρωπικό διήμερο από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πατρών

Διαδώστε:
Φιλανθρωπικό διήμερο από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πατρών

Ένα όμορφο και κατά πάντα επιτυχημένο φιλανθρωπικό διήμερο διοργάνωσε το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023, ο Ενοριακός Ιερός Ναός του Αγίου Νικολάου Πατρών, στην παλαιότερη συνοικία της Πάτρας, στην Πλατεία Ανδρούτσου, στο γραφικό Βλατερό.

Η πρωτότυπη και ωραία αυτή πρωτοβουλία του Ιερού Ναού, η οποία πραγματοποιήθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, έτυχε της μεγάλης ανταποκρίσεως του ευσεβούς Λαού της Ενορίας και όχι μόνο, αφού πλήθος κόσμου συμμετείχε προκειμένου να ενισχυθή το φιλανθρωπικό έργο της ιστορικής Ενορίας του Αγίου Νικολάου των Πατρών.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος, ο οποίος μετέφερε τις πατρικές ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου και συνεχάρη τον Αρχιμ. π. Ιερόθεο Ανδρουτσόπουλο, Προιστάμενο του Ιερού Ναού για την δραστηριότητα αυτή και γενικώς για την λειτουργική και κοινωνική ζωή και δράση της Ενορίας. Επίσης ευχαρίστησε όλα τα χορευτικά σχήματα τα οποία συμμετείχαν στην εκδήλωση και όλους τους ευσεβείς χριστιανούς, οι οποίοι και τις δύο ημέρες έδωσαν το «παρών», ώστε να δοθή το μήνυμα της βοηθείας στους αναξιοπαθούντες αδελφούς μας.

Παραδοσιακούς χορούς της Πατρίδας μας παρουσίασαν τα χορευτικά σχήματα:

Αλισσαίων Πείρος,

Ένωση Κυπρίων Νομού Αχαίας

Ακρίτες του Αιγαίου

Πύλη Πολιτισμού εν Πάτραις

Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Πατρών

Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πατρών,

Λαικό Μουσικοχορευτικό Εργαστήρι Πάτρας, ενώ τραγούδια παραδοσιακά παρουσίασε θαυμάσια το μουσικό σχήμα «Μελόραμα».

Στην ως άνω εκδήλωση παρέστησαν επίσης, ο Αντιπερειφεριάρχης κ. Ανδρέας Φίλιας, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, Αρχιμ. π. Αρτέμιος Αργυρόπουλος, ο Αρχιμ. π. Ανδρέας Θεοδωράτος, Προιστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Μιντιλογλίου Πατρών, ο Πρωτ. π. Παναγιώτης Θωμάς, Προιστάμενος του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Πατρών, οι Ιεροδιάκονοι Στυλιανός Κουγιουμτζής και Νικόλαος Κουστουράκης και πλήθος Λαού.

Η Ενορία εξέφρασε θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς της Εκδηλώσεως: Ιωάννης Καρπής («193 Scales»), Ιωάννης Ανδριόπουλος («Scalino Cafe»), Οδυσσέας Λαζόπουλος («Καστράκι Cafe»), Αρτοποιείο «Ραυτόπουλος», Κρεωπολείο Νικόλαος Τρίγκας και άλλοι…

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων