15/12/2019 15/12/2019 Φιλανθρωπική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην ενορία της Αγίας Ειρήνης Νέας Κίου στην Αργολίδα την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019. Την εκδήλωση διοργάνωσε το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, η Ερανική Επιτροπή και οι φορείς της Ν.Κίου και έγινε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίας Ειρήνης. Προηγήθηκε εσπερινός εις τον Ι.Ν. Αγίας Ειρήνης και στη συνέχεια έγινε η φιλανθρωπική εκδήλωση στην...
Ενορίες : Αγίας Ειρήνης Νέας Κίου
15 Δεκεμβρίου, 2019 - 22:49

Φιλαθρωπική εκδήλωση στην Αγία Ειρήνη Νέας Κίου

Διαδώστε:
Φιλαθρωπική εκδήλωση στην Αγία Ειρήνη Νέας Κίου

Φιλανθρωπική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην ενορία της Αγίας Ειρήνης Νέας Κίου στην Αργολίδα την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019.

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, η Ερανική Επιτροπή και οι φορείς της Ν.Κίου και έγινε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίας Ειρήνης. Προηγήθηκε εσπερινός εις τον Ι.Ν. Αγίας Ειρήνης και στη συνέχεια έγινε η φιλανθρωπική εκδήλωση στην Αίθουσα του Ι.Ν. Αγίας Ειρήνης. Πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Γενικό Αρχιερατικό της Μητροπόλεως Αργολίδας π. Πέτρο Αθανασόπουλο με Θέμα Πορεία στα Χριστούγεννα.

Κατά την εκδήλωση, προσφέρθηκαν εδέσματα με σαρακοστιανούς μεζέδες που είχαν ετοιμάσει οι κυρίες της ερανικής επιτροπής.

Την εκδήλωση πλαισίωσε ορχήστρα με επικεφαλής τον κ. Θεόφιλο Μεταοίδη, όπου παρουσιάστηκε πρόγραμμα με παραδοσιακά Μικρασιάτικα και λαϊκά τραγούδια.

Η προσπάθεια αυτή γίνεται εκ μέρους όλων των φορέων της Ν. Κίου, της Δημ. Ενότητας Ν.Κίου, των Πολιτιστικών Συλλόγων και των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των Σχολείων μας και αποβλέπει εις την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού έργου, δηλαδή την ενίσχυση των απόρων οικογενειών της Ν.Κίου.

Την όλη εκδήλωση συντόνισε ο πρόεδρος της Ερανικής Επιτροπής Πρωτοπρεσβύτερος και εφημέριος του Ι.Ν.Αγίας Ειρήνης Δημοσθένης Γάτσιος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων