04/02/2019 04/02/2019 Με την ευκαιρία της νέας χρονιάς το παράρτημα Πατρών της Ενωμένης Ρωμιοσύνης, πραγματοποίησε τη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας, κατά τη Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Πατρών. Στην εκδήλωση πρώτα τελέστηκε ο Ιερός Αγιασμός και μετά η κοπή της Βασιλόπιτας, την οποία ευλόγησε ο πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης, π. Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος, Εφημέριος...
Ενορίες : Αγίου Νικολάου Πατρών
04 Φεβρουαρίου, 2019 - 18:25

Φίλοι της Ε.ΡΩ. στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Νικολάου Πατρών (φώτο)

Διαδώστε:
Φίλοι της Ε.ΡΩ. στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Νικολάου Πατρών (φώτο)

Με την ευκαιρία της νέας χρονιάς το παράρτημα Πατρών της Ενωμένης Ρωμιοσύνης, πραγματοποίησε τη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας, κατά τη Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Πατρών.

Στην εκδήλωση πρώτα τελέστηκε ο Ιερός Αγιασμός και μετά η κοπή της Βασιλόπιτας, την οποία ευλόγησε ο πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης, π. Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος, Εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου Αγυιάς Πατρών, πλαισιωμένος από τους π. Αναστάσιο Γκοτσόπουλο, π. Ευάγγελο Πριγκιπάκη και π. Αδαμάντιο Τσαγκάρη.

 

 

Στη συνέχεια, έγινε χαιρετισμός και απολογισμός των δράσεων της Ε.ΡΩ. Πατρών από μέλη του σωματείου και ακολούθησε ομιλία του πρωτοπρεσβύτερου π. Ευάγγελου Πριγκιπάκη, προϊσταμένου του Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Πατρών, με θέμα «Η αξία του χρόνου για τη Σωτηρία του ανθρώπου, σύμφωνα με τον Μέγα Βασίλειο».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος μελών και φίλων της Ε.ΡΩ.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων