22/08/2023 22/08/2023 Σήμερα Τρίτη 22 Αυγούστου 3 στις 19.00 στον Ι. Ναό Αγίου Γεωργίου Φλωρίνης, θα τελεστεί Παράκληση στην Παναγία την Γοργοϋπήκοο για να σταματήσει τις φωτιές που καίουν πολλά δάση και χωριά της Πατρίδος μας. Ο ιερέας π. Σωτήριος Παρδάλης απευθύνει έκκληση ώστε όλοι οι ενορίτες και οι κάτοικοι της Φλώρινας «να ενώσουμε τις προσευχές μας...
22 Αυγούστου, 2023 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 22/08/2023 - 17:12

Φλώρινα: Παράκληση και αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου για τις πυρκαγιές

Διαδώστε:
Φλώρινα: Παράκληση και αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου για τις πυρκαγιές

Σήμερα Τρίτη 22 Αυγούστου 3 στις 19.00 στον Ι. Ναό Αγίου Γεωργίου Φλωρίνης, θα τελεστεί Παράκληση στην Παναγία την Γοργοϋπήκοο για να σταματήσει τις φωτιές που καίουν πολλά δάση και χωριά της Πατρίδος μας.

Ο ιερέας π. Σωτήριος Παρδάλης απευθύνει έκκληση ώστε όλοι οι ενορίτες και οι κάτοικοι της Φλώρινας «να ενώσουμε τις προσευχές μας μαζί με τους πάσχοντες αδελφούς μας, που κινδυνεύουν από τις φωτιές, στο Θεό Πατέρα μας και την Παναγία μας, να ικετεύσει για την κατάσβεση των φωτιών.

Καλούνται και οι τοπικοί άρχοντες να συμμετάσχουν σ’ αυτήν την παράκληση και να συμπροσευχηθούν με του χριστιανούς της πόλεως μας Η παράκληση θα συνεχισθεί με ΑΓΡΥΠΝΙΑ στα εννιάμερα της Κοίμησης της Θεοτόκου. Να μείνουμε άγρυπνοι και με προσευχή».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων