17/06/2020 17/06/2020 Υπόθεση αμελών και απερίσκεπτων πράξεων διερευνάται σε σχέση με φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 6 το πρωί στο Ενοριακό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου στην Λεμεσό και η οποία προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά ξεκίνησε στο εξωτερικό μέρος του κτιρίου και επεκτάθηκε στο εσωτερικό του, ενώ για την κατάσβεση...
Ενορίες : Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Λεμεσού
17 Ιουνίου, 2020 - 20:05
Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2020 - 22:28

Φωτιά στο Ενοριακό Κέντρο Αγίου Νικολάου Λεμεσού

Διαδώστε:
Φωτιά στο Ενοριακό Κέντρο Αγίου Νικολάου Λεμεσού

Υπόθεση αμελών και απερίσκεπτων πράξεων διερευνάται σε σχέση με φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 6 το πρωί στο Ενοριακό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου στην Λεμεσό και η οποία προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά ξεκίνησε στο εξωτερικό μέρος του κτιρίου και επεκτάθηκε στο εσωτερικό του, ενώ για την κατάσβεση της κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για κακόβουλη ενέργεια.

Ήδη με σχετική ανακοίνωση γίνεται έκκληση στους πιστούς για οικονομική βοήθεια προς αποκατάσταση των ζημιών – που ανέρχονται σε χιλιάδες ευρώ – και επαναλειτουργία του Κέντρου, που προσφέρει πνευματικό έργο και ψυχαγωγία σε νέους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν εισφορά στον λογαριασμό IBAN CY60 0290 0201 0000 0216 2010 1018 στην Ancoria Bank, στο όνομα «Κατηχητικές Συνάξεις Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου».

 

Πηγή: ΚΥΠΕ – Φωτογραφία: offsite.com.cy

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων