01/10/2022 01/10/2022 Φωτίστηκε με προβολείς εξωτερικά ο εμβληματικός Ιερός ναός της Παναγίας Θεομάνας – Οδηγήτριας στην κωμόπολη της Νέας Κίου στην Αργολίδα. Γράφει ο Ευάγγελος Μπουγιώτης Με παρέμβαση των  εφημέριων του Ιερού ναού Θεομάνας, πρωτοπρεσβύτερου π. Δημοσθένη Γάτσιο και π. Ηλία Γάτσιο , ο Δήμος Άργους Μυκηνών ,προέβη  στην τοποθέτηση προβολέων στον εξωτερικό χώρο γύρω από το...
Ενορίες : ΘΕΟΜΑΝΑΣ, ΝΕΑ ΚΙΟΣ
01 Οκτωβρίου, 2022 - 11:48
Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2022 - 11:57

Φωτίσθηκε εξωτερικά ο ναός της Θεομάνας στη Νέα Κίο

Διαδώστε:
Φωτίσθηκε εξωτερικά ο ναός της Θεομάνας στη Νέα Κίο

Φωτίστηκε με προβολείς εξωτερικά ο εμβληματικός Ιερός ναός της Παναγίας Θεομάνας – Οδηγήτριας στην κωμόπολη της Νέας Κίου στην Αργολίδα.

Γράφει ο Ευάγγελος Μπουγιώτης

Με παρέμβαση των  εφημέριων του Ιερού ναού Θεομάνας, πρωτοπρεσβύτερου π. Δημοσθένη Γάτσιο και π. Ηλία Γάτσιο , ο Δήμος Άργους Μυκηνών ,προέβη  στην τοποθέτηση προβολέων στον εξωτερικό χώρο γύρω από το ναό .

Πλέον φωτίστηκε όλος ο κήπος  και η εκκλησία είναι ορατή από πολύ μακριά.

DCIM100MEDIADJI_0104.JPG

Το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού ναού ευχαριστεί τον Δήμο Άργους Μυκηνών και ιδιαιτέρως τους αντιδημάρχους Γ. Αθασόπουλο και Θ. Οικονόμου για την ιδιαίτερη προσπάθεια που έκαναν ώστε να φωτιστεί  εξωτερικά ο ναός και ο πέριξ χώρος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων