13/02/2021 13/02/2021 Με πολύ χαρούμενες και πρωτότυπες κατασκευές τα παιδιά του Τηλε-κατηχητικού του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως τίμησαν τις μητέρες τους το προηγούμενο Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2021, με αφορμή την Εορτή της Υπαπαντής. Τα παιδιά αφιέρωσαν τις δημιουργίες τους, που έφτιαξαν την ώρα συνάντησης του Τηλεκατηχητικού, στο ιερό πρόσωπο της Μητέρας. Ακολούθησε...
Ενορίες : Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης
13 Φεβρουαρίου, 2021 - 19:50
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2021 - 19:33

Φωτοστιγμές, φωτοχαρές από τις Τηλεκατηχητικές Συντροφιές

Διαδώστε:
Φωτοστιγμές, φωτοχαρές από τις Τηλεκατηχητικές Συντροφιές

Με πολύ χαρούμενες και πρωτότυπες κατασκευές τα παιδιά του Τηλε-κατηχητικού του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως τίμησαν τις μητέρες τους το προηγούμενο Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2021, με αφορμή την Εορτή της Υπαπαντής. Τα παιδιά αφιέρωσαν τις δημιουργίες τους, που έφτιαξαν την ώρα συνάντησης του Τηλεκατηχητικού, στο ιερό πρόσωπο της Μητέρας.

Ακολούθησε μια διαδικτυακή συνάντηση των κατηχητριών με τις μητέρες των μικρών κοριτσιών για ουσιαστικότερη και βαθύτερη γνωριμία εκατέρωθεν. Τώρα οι Κατηχητικές Συντροφιές ετοιμάζονται πυρετωδώς για το Διαδικτυακό Φεστιβάλ Θεάτρου στις 28 Φεβρουαρίου 2021… και όχι μόνο!

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων