18/12/2022 18/12/2022 Την Κυριακή 18 / 12 / 2022 με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου, πραγματοποιήθηκε μετά την Θεία Λειτουργία, η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ιερού Ενοριακού Ναού Αναλήψεως Κυρίου Ραφήνας – Αττικής. Πριν από την απόλυση της Θ. Λειτουργίας, ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού π. Νικόλαος Πούλης, ανέγνωσε την ( 184 Η ) Εγκύκλιο του...
Ενορίες : Αναλήψεως Κυρίου Ραφήνας - Αττικής
18 Δεκεμβρίου, 2022 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2022 - 17:59

H Xριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ιερού Ναού Αναλήψεως Κυρίου Ραφήνας – Αττικής

Διαδώστε:
H Xριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ιερού Ναού Αναλήψεως Κυρίου Ραφήνας – Αττικής

Την Κυριακή 18 / 12 / 2022 με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου, πραγματοποιήθηκε μετά την Θεία Λειτουργία, η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ιερού Ενοριακού Ναού Αναλήψεως Κυρίου Ραφήνας – Αττικής.

Πριν από την απόλυση της Θ. Λειτουργίας, ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού π. Νικόλαος Πούλης, ανέγνωσε την ( 184 Η ) Εγκύκλιο του Σεβασμιωτάτου …” ένα προσκλητήριο γενικής κινητοποίησης στην ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ , η οποία έχει εφέτος το σύνθημα: Πορεία αγάπης, πορεία στην Βηθλεέμ …”

Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, ακολούθησε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με θεατρικά δρώμενα από όλες τις τάξεις του Κατηχητικού σχολείου, τραγούδια και ύμνοι εψάλησαν επίσης από την χορωδία του Ιερού Ναού. Στο ” Αρχονταρίκι “, λειτουργούσε έκθεση Χριστιανικού βιβλίου, παζάρι με δώρα και κατασκευές  από εθελοντές.

Στο τέλος την εκδήλωσης, μεταξύ των άλλων ο π. Νικόλαος, υπενθύμισε, και το Ιερό Μυστήριο του Ευχελαίου που θα τελεστεί την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου – ώρα 17: 00 στον Ιερό Ναό.

 

Κείμενο – Φωτογραφίες : Σπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων