02/11/2018 02/11/2018 Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη τιμήθηκε η μνήμη των Αγίων Αναργύρων στον ομώνυμο δήμο της Αττικής. Ο Μέγας Εσπερινός και η Θεία Λειτουργία ετελέσθησαν προεξάρχοντος του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Θεσπιών κ. Συμεών – Πρωτοσυγκέλλου Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Και στις δύο ακολουθίες κήρυξε εμπνευσμένα ο Θεοφιλέστατος Θεσπιών τις ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος...
Ενορίες : Αγιοι Ανάργυροι Αττικής
02 Νοεμβρίου, 2018 - 8:35

Iερά Πανήγυρις Αγίων Αναργύρων Αττικής

Διαδώστε:
Iερά Πανήγυρις Αγίων Αναργύρων Αττικής

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη τιμήθηκε η μνήμη των Αγίων Αναργύρων στον ομώνυμο δήμο της Αττικής. Ο Μέγας Εσπερινός και η Θεία Λειτουργία ετελέσθησαν προεξάρχοντος του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Θεσπιών κ. Συμεών – Πρωτοσυγκέλλου Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.


Και στις δύο ακολουθίες κήρυξε εμπνευσμένα ο Θεοφιλέστατος Θεσπιών τις ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και επαίνεσε το όλο έργο που επιτελείται στη ενορία αυτή της Ιεράς Αρχιεπισκοπής. Το παρών έδωσαν δεκάδες κληρικοί, ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού κ. Νικ. Σαράντης με τα αξιότιμα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Διοικητής του Στρατοπέδου 301 με συνεργάτες του, ο πρώην υπουργός κ. Μ. Καρχιμάκης, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ. Δ. Καλογερόπουλος κ.α.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων