04/04/2019 04/04/2019 Ο Ιερός Ναός Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Αμαρουσίου της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού υποδέχεται το Σάββατο 6 Απριλίου το μεγαλύτερο σωζόμενο λείψανο της Αγίας Μαρίνας, την αγνότατη χείρα που νίκησε τον διάβολο. Η Υποδοχή θα γίνει επί της οδού Μαραθωνομάχων πλησίον του Ιερού Ναού, το Σάββατο 6 Απριλίου 2019, στις 6 το απόγευμα...
Ενορίες : Ιερός Ναός Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Αμαρουσίου
04 Απριλίου, 2019 - 22:45
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2019 - 22:36

Η άφθαρτη χείρα Αγίας Μαρίνης στο Μαρούσι

Διαδώστε:
Η άφθαρτη χείρα Αγίας Μαρίνης στο Μαρούσι

Ο Ιερός Ναός Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Αμαρουσίου της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού υποδέχεται το Σάββατο 6 Απριλίου το μεγαλύτερο σωζόμενο λείψανο της Αγίας Μαρίνας, την αγνότατη χείρα που νίκησε τον διάβολο.

Η Υποδοχή θα γίνει επί της οδού Μαραθωνομάχων πλησίον του Ιερού Ναού, το Σάββατο 6 Απριλίου 2019, στις 6 το απόγευμα υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κυρίλλου.

Το ιερό λείψανο θα παραμείνει μέχρι την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019 και καθημερινά θα τελούνται όλες οι ακολουθίες και η παράκληση στην Αγία Μαρίνα (12 το μεσημέρι).

Ο Ιερός Ναός θα παραμένει ανοιχτός για προσκύνηση από τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων