02/09/2021 02/09/2021 Πανηγυρικά θα εορταστεί η εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου στον ομώνυμο Ιερό Προσκυνηματικό Ναό στα Άνω Λιόσια το διήμερο 4 και 5 Σεπτεμβρίου 2021. Η πραγματοποίηση των διήμερων εκδηλώσεων που συμπίπτουν με το Σαββατοκύριακο θα δώσει τη δυνατότητα στους επισκέπτες, εκτός από το προσκύνημα των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου, να...
Ενορίες : Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων
02 Σεπτεμβρίου, 2021 - 16:20

Η ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου στη Φυλή

Διαδώστε:
Η ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου στη Φυλή

Πανηγυρικά θα εορταστεί η εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου στον ομώνυμο Ιερό Προσκυνηματικό Ναό στα Άνω Λιόσια το διήμερο 4 και 5 Σεπτεμβρίου 2021.

Η πραγματοποίηση των διήμερων εκδηλώσεων που συμπίπτουν με το Σαββατοκύριακο θα δώσει τη δυνατότητα στους επισκέπτες, εκτός από το προσκύνημα των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου, να επισκεφτούν και τη φύση.

Με τις εκδηλώσεις αναψυχής και τα εκκλησιαστικά δρώμενα που έχουν προγραμματιστεί από τον εφημέριο και τους ανθρώπους του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού Αγίου Νεκταρίου Δήμου Φυλής, ο κόσμος να μπορέσει να ξεφύγουν από την καθημερινότητα, ενώ ειδικά τα παιδιά θα μπορέσουν να ευχαριστηθούν τα παράλληλα δρώμενα που έχουν σχεδιαστεί.
Όλα αυτά βέβαια θα είναι υπό την αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων προστασίας που προβλέπονται από την πολιτεία για την αποφυγή της μετάδοσης του covid-19.

Ακολουθεί η πρόσκληση και το πρόγραμμα των πανηγυρικών εκδηλώσεων:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων