09/06/2021 09/06/2021 Γραφείο ρεπορτάζ ope.gr Με Ιερή κατάνυξη, Αναστάσιμη λαμπρότητα και την αρμόζουσα Εκκλησιαστική τάξη, τελέσθηκε η καθιερωμένη Αναστάσιμη Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Φωτίου, επί τη εορτή της Απόδοσης του Πάσχα, από τους ιερεις του Ι.Ν. Αρχιμ Μακάριο Τσιμέρη και Πρωτ. Ηλίας Καρατζόγλου. Φιλακόλουθοι Χριστιανοί της ενορίας και της πόλεως, προσήλθαν στην Ιερά αγρυπνία οι οποίοι...
Ενορίες : Αγίου Φωτίου Θεσσαλονίκης
09 Ιουνίου, 2021 - 14:31
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2021 - 14:35

Η Απόδοση του Πάσχα στον Άγιο Φώτιο Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Η Απόδοση του Πάσχα στον Άγιο Φώτιο Θεσσαλονίκης

Γραφείο ρεπορτάζ ope.gr

Με Ιερή κατάνυξη, Αναστάσιμη λαμπρότητα και την αρμόζουσα Εκκλησιαστική τάξη, τελέσθηκε η καθιερωμένη Αναστάσιμη Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Φωτίου, επί τη εορτή της Απόδοσης του Πάσχα, από τους ιερεις του Ι.Ν. Αρχιμ Μακάριο Τσιμέρη και Πρωτ. Ηλίας Καρατζόγλου.

Φιλακόλουθοι Χριστιανοί της ενορίας και της πόλεως, προσήλθαν στην Ιερά αγρυπνία οι οποίοι και είχαν την πνευματική ευκαιρία για μία ακόμη φορά να ζήσουν το μεγαλείο της λαμπροφόρου Αναστάσεως του Κυρίου μας, τον θρίαμβο της αγάπης πάνω στο μίσος και της αλήθειας πάνω στο ψέμα, αφού η ιερά Ακολουθία τελείται ακριβώς όπως και η Αναστάσιμη ακολουθία το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, αλλά και να δοξάσουν των εκ νεκρών Αναστάντα Κύριον ψάλλοντας με όλο τον παλμό της καρδιάς τους, το χαρμόσυνο μήνυμα «ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ».

Πριν από την απόλυση της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε δέηση, ενώ αναγνώστηκε και ευχή περί επιτυχίας και αριστεύσεως των μαθητών, σπουδαστών και νέων για τις επεκείμενες εξετάσεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων