20/03/2022 20/03/2022 Την εις Πρεσβύτερον χειροτονία του Διακόνου της Ιεράς Μητρόπολης Ελευθερουπόλεως π. Αιμιλιανού Γεωργίου τέλεσε ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος ο οποίος ιερούργησε στον ενοριακό Ιερό Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου Μουσθένης, την Κυριακή Β΄ Νηστειών, 20 Μαρτίου, όπου η Εκκλησία εορτάζει την μνήμη Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά Αρχιεπισκόπου Θεσσαλονίκης. Ο Σεβασμιώτατος, κατά την Θεία Λειτουργία, πλαισιώθηκε...
Ενορίες : Κοιμήσεως Θεοτόκου Μουσθένης
20 Μαρτίου, 2022 - 20:17
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2022 - 20:01

Η εις πρεσβύτερον χειροτονία του π. Αιμιλιανού Γεωργίου στην Μουσθένη Παγγαίου

Διαδώστε:
Η εις πρεσβύτερον χειροτονία του π. Αιμιλιανού Γεωργίου στην Μουσθένη Παγγαίου

Την εις Πρεσβύτερον χειροτονία του Διακόνου της Ιεράς Μητρόπολης Ελευθερουπόλεως π. Αιμιλιανού Γεωργίου τέλεσε ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος ο οποίος ιερούργησε στον ενοριακό Ιερό Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου Μουσθένης, την Κυριακή Β΄ Νηστειών, 20 Μαρτίου, όπου η Εκκλησία εορτάζει την μνήμη Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά Αρχιεπισκόπου Θεσσαλονίκης.

Ο Σεβασμιώτατος, κατά την Θεία Λειτουργία, πλαισιώθηκε από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητρόπολης Αρχιμ. Χρυσόστομο Μπένου, τον Εφημέριο της ενορίας Αρχιμανδρίτη Παλλάδιο Ζαχαρούδη και τους Διακόνους της Μητρόπολης.

Στην σύντομη ομιλία του ο Σεβασμιώτατος μίλησε για τον π. Αιμιλιανό καθώς και για το θεοσύστατο Μυστήριο της Ιερωσύνης.

Τέλος κάλεσε τον νέο πρεσβύτερο να εργάζεται συνεχώς και αδιαλείπτως στον Αμπελώνα του Κυρίου, διακονώντας αξίως τον λαό του Θεού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων