21/03/2020 21/03/2020 Την ώρα που η Εκκλησία βάλλεται πανταχόθεν αρκετοί Ναοί ανά την Ελλάδα συνεχίζουν αθόρυβα το σπουδαίο κοινωνικό τους έργο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Ιερός Ναός του Αγίου Φωτίου στη Θεσσαλονίκη. Παρά την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού, οι εθελόντριες του Ναού παραμένουν στις επάλξεις και παρέχουν αγόγγυστα τις υπηρεσίες τους, ετοιμάζοντας δέματα με τρόφιμα για...
Ενορίες : Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης
21 Μαρτίου, 2020 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 21/03/2020 - 21:13

Η Εκκλησία βάλλεται αλλά συνεχίζει να προσφέρει (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Η Εκκλησία βάλλεται αλλά συνεχίζει να προσφέρει (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ώρα που η Εκκλησία βάλλεται πανταχόθεν αρκετοί Ναοί ανά την Ελλάδα συνεχίζουν αθόρυβα το σπουδαίο κοινωνικό τους έργο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Ιερός Ναός του Αγίου Φωτίου στη Θεσσαλονίκη. Παρά την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού, οι εθελόντριες του Ναού παραμένουν στις επάλξεις και παρέχουν αγόγγυστα τις υπηρεσίες τους, ετοιμάζοντας δέματα με τρόφιμα για άπορους συνανθρώπους μας. Λόγω της συγκυρίας οι αναξιοπαθούντες, που τρέφονται από το συσσίτιο του Αγίου Φωτίου, λαμβάνουν πλέον μόνον δέματα με τρόφιμα και όχι μαγειρεμένο φαγητό.

Δυστυχώς, η παραμονή του κόσμου στο σπίτι είχε ως αποτέλεσμα να μειωθούν αρκετά τα αποθέματα τροφίμων του Ναού. Ο υπεύθυνος του συσσιτίου, π. Μακάριος, απευθύνει έκκληση προς τους Θεσσαλονικείς να συνδράμουν το κοινωνικό έργο του Ναού εν όψει του Πάσχα.

Όποιος έχει την οικονομική δυνατότητα μπορεί, επιστρέφοντας από το σούπερ μάρκετ, να αφήσει μια σακούλα με ξηρά τροφή ή άλλα τρόφιμα μακράς διάρκειας στην είσοδο του Ναού.

Ιερός Ναός Αγίου Φωτίου
Παραλία Θεσσαλονίκης (Λασκαράτου 1)
Τηλ. επικοινωνίας: 2310 414460

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

ΠΗΓΗ: briefingnews.gr

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων