07/07/2022 07/07/2022 Η μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής τιμήθηκε το διήμερο 6 και 7 Ιουλίου στο φερώνυμο ιερό παρεκκλήσι στην Ερέτρια. Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός και την κυριώνυμο ημέρα της εορτής η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία την οποία τέλεσε ο Πρωτοποπρεσβύτερος Θεοφάνης Παπαγεωργίου εφημέριος ιερού ναού Αγίου Νικολάου Ερέτριας. Συμμετείχαν πλήθος πιστών για να...
Ενορίες : Αγίου Νικολάου Ερέτριας
07 Ιουλίου, 2022 - 12:27
Τελευταία ενημέρωση: 07/07/2022 - 12:37

Η Εορτή της Αγίας Κυριακής στην Ερέτρια

Διαδώστε:
Η Εορτή της Αγίας Κυριακής στην Ερέτρια

Η μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής τιμήθηκε το διήμερο 6 και 7 Ιουλίου στο φερώνυμο ιερό παρεκκλήσι στην Ερέτρια.

Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός και την κυριώνυμο ημέρα της εορτής η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία την οποία τέλεσε ο Πρωτοποπρεσβύτερος Θεοφάνης Παπαγεωργίου εφημέριος ιερού ναού Αγίου Νικολάου Ερέτριας.

Συμμετείχαν πλήθος πιστών για να τιμήσουν την εορτή στο ιερό παρεκκλήσι με την μέριμνα του εφημερίου του εκκλησιαστικού συμβουλίου και πολλών εθελοντών της ενορίας.

Επίσης στο αναλόγιο έψαλαν οι Αναγνώστες από την Ιερά Μητρόπολη Καρυστίας ο κ. Αναστάσιος Ρέτσας Ιεροψάλτης ενορίας Περιβολίων ο κ. Ζησης Φουρμούζης της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδος Ιεροψάλτης ενορίας Μαλακώντα με τον Ιεροψάλτη του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ερέτριας κ. Δημήτριο Πετρογιάννη.

Φωτογραφίες Ηρακλής Κοκκάλας Δημήτριος Πετρογιάννης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων